Setari Cookie-uri

4 semne ca inca nu l-ai uitat

Din cauza necompatibilitatii sau a frustrarilor, resentimentelor si nesigurantei, partenerii ajung sa se desparta, mergand pe drumuri diferite. Uneori dragostea doare, iar ranile se pot vindeca destul de greu, in special la persoanele sensibile, care se dedica in totalitate unei relatii.

Trebuie sa ai demnitate si sa iti demonstrezi ca poti fi si puternica. Caracterul slab nu este cel care trebuie sa te defineasca. Fii puternica si mergi mai departe, fara a te uita in urma. Trecutul alaturi de el ar trebui sa fie dat uitarii, sa ramana o simpla amintire.

4. Nu esti gata pentru o noua relatie

Daca nici macar un barbat nu mai reuseste sa iti capteze atentia si sa te cucereasca, doar din simplul motiv ca in mintea ta il compari cu fostul iubit si ii gasesti defecte inexistente, este cazul sa actionezi pentru a nu te afunda si mai mult in nesiguranta si durere.

Nu crezi ca este momentul sa te bucuri de o noua dragoste? Mergi in locuri in care poti intalni persoane noi si ofera-le sansa barbatilor sa te abordeze. Pentru inceput trebuie doar sa accepti ca esti singura si disponibila. Incepe o relatie cu un barbat care te apreciaza si iti ofera atentie.

Chiar daca nu esti atrasa de el, in timp iti poate castiga incredere. Niciodata nu se stie cum decurg lucrurile. Aminteste-ti ca in dragoste nu suferi, ci traiesti visand si gandeste pozitiv pentru ca esti o femeie puternica si frumoasa, care nu merita sa indure singuratatea.

Un articol de Amelia Ciurica

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.