Setari Cookie-uri

9 tipuri de femei cu care s-ar intalni barbatii

Parerile barbatilor sunt intotdeauna impartite in ceea ce priveste femeia din viata lor. Unii cauta distractie si relatii de scurta durata, dorindu-si sa aiba alaturi femei sigure pe ele, independente si sexy, altii vor doar dragoste si atentie de la femei simple, feminine si uneori supuse, pe cand o parte dintre barbati cauta o femeie care stie sa fie feminina, dar vulgara in pat, timida in public, insa senzuala in viata privata.

6. Femeia “cel mai bun prieten”

Pe langa prietenii de bere, barbatul are nevoie si de o “femeie prieten”, careia sa ii impartaseasca secretele, de la care sa primeasca sfaturi sau cu care sa barfeasca amicii sau cunoscutii. Cel mai bine ar fi daca acest tip de femeie ar fi chiar partenera sa, totul ar fi mult mai frumos: dupa o partida de sex urmeaza un meci intens de fotbal.

7. Femeia vulgara

Intr-o relatie sexul joaca un rol foarte important. Conteaza foarte mult ca femeia sa stie sa se comporte atat in societate, cat si in viata privata. Uneori, vulgaritatea este un lucru bun atata timp cat este intalnita doar intre peretii dormitorului. Femeia vulgara stie sa isi satisfaca partenerul, uimeste prin dezinvoltura si senzualitate.

8. Femeia familista

Femeia familista are nevoie de un partener stabil, caruia sa i se dedice tot timpul, pe care sa il alinte si de la care sa primeasca atentie. Ea se indragosteste destul de repede si este ranita foarte usor, fiind foarte sensibila si dedicata unei relatii.

9. Femeia sexy

Sani plini, talie de viespe, fund bombat si picioare lungi. Aceasta ar fi potretul femeii sexy, care isi cunoaste foarte bine atuurile fizice si este constienta de felul in care arata. De cele mai multe ori, acest tip de femeie cauta un partener stabil, pe termen lung, care sa o rasfete si sa o trateze precum o printesa.

Tu ce tip de femeie esti?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.