Setari Cookie-uri

De ce inseala femeile?

A devenit un lucru normal sa ne inselam partenerul nu doar intr-o relatie, ci si intr-o casatorie. O data cu trecerea timpului incepi sa vezi mult mai bine defectele persoanei de langa tine, rutina se instaleaza in relatie, comunicarea dispare, iar iubirea si pasiunea ajung sa se transforme in recunostinta si prietenie.

Daca toate acestea lipsesc, ea va incerca sa atraga atentia celorlalti barbati deoarece nu poate sta langa un barbat care o vede doar ca pe o prietena sau, mai grav, precum mama sa (are grija de el, il ingrijeste, ii pregateste mancare, ii face curatenie).

4. Curiozitate

Multe femei isi doresc sa cunoasca macar o data in viata senzatia pe care o au in momentul in care isi inseala partenerul. Vor sa stie cum se simte sa fii in bratele altui barbat, desi esti legata de celalalt. Le place sa riste, sa incerce lucruri noi si sa experimenteze.

Sfat: este indicat ca in momentul in care planuiesti sa iti inseli partenerul sa analizezi toate situatiile, sa reflectezi bine si sa te gandesti daca se merita sa risti atat de mult.


Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.