Setari Cookie-uri

Top 5 femei devoratoare de barbati

Misterioase si inocente sau maestre in arta flirtului? Iata cele 5 tipuri de femei devoratoare de barbati:


4. Femeia maestra in arta flirtului


Femeia maestra in arta flirtului poate concura fara probleme pentru statutul de femeie fatala. Stie foarte bine cand trebuie sa urmeze regulile si cand poate sa le incalce. Zapaceste barbatii printr-o atitudine dezinvolta si tinute extrem de sexy. Aceasta mizeaza nu doar pe comunicare, ci si pe o infatisare deosebita.

Nu se teme sa-si priveasca partenerul in ochi atunci cand vorbeste si pune mare accent pe limbajul trupului. Chiar daca ii acorda atentie maxima interlocutorului, stie sa remarce subtil si alti barbati atragatori din incapere.

5. Femeia misterioasa

Deloc tacuta, dimpotriva vorbareata si abordabila, femeia misterioasa este delicata si vesela. Este provocatoare in conversatii, insa stie exact cand trebuie sa taca pentru a starni interesul. Adora schimbarile si provoaca barbatii sa tina ritmul cu ea, daca doresc sa-i intre-n gratii. Pare invaluita intr-o aura de mister, deoarece cu fiecare intalnire, partenerul ei descopera alte amanunte interesante despre personalitatea ei.

Raspunsurile evazive, caracterul dual si zambetul a la Mona Lisa ii sunt caracteristice femeii misterioase. Este greu de impresionat si poate reactiona cu cea mai mare indiferenta, fie ca primeste un imens buchet de flori sau un compliment sincer. Totodata, poate fi de negasit a doua zi, chiar daca a petrecut o noapte superba cu el. Se va scuza apoi adoptand un zambet irezistibil si o tinuta pe masura.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.