Setari Cookie-uri

7 sfaturi de la starurile porno

Sexul se numara printre cele mai importante metode care reusesc sa tina o relatie pe linia de plutire si, in acelasi timp, sa ofere satisfactie si placere ambilor parteneri. Daca vrei sa iti surprinzi partenerul prin jocuri excitante, costumatii sexy sau jucarii sexuale trebuie sa ai incredere in tine si sa indraznesti sa ceri si sa oferi mai mult.

Bilutele lui joaca un rol foarte important in excitare, de aceea conteaza foarte mult sa le oferi atentia cuvenita. Joaca-te cu ele, maseaza-le, plimba-ti degetele de-a lungul lor, insa ai mare atentie sa nu le zgarii sau sa le strangi prea tare deoarece sunt foarte sensibile si delicate.

6. Masturbarea, o placere in intimitate

Lipsa partenerului nu trebuie sa duca la nesatisfacerea sexuala. Un barbat nu trebuie sa fie atat de “necesar”. Daca nu il ai, inlocuieste-l cu vibratorul, cel mai bun prieten al femeilor singure. Invata sa te bucuri de clipe intime singura, sa te relaxezi prin satisfacere si placere obtinuta cu ajutorul tau.

7. Fii egoista

Nu il lasa sa termine decat dupa ce tu ai ajuns la orgasm. Va fi foarte incantat de faptul ca iti manifesti trairile si ca esti o femeie sigura pe ea, care spune ceea ce vrea. Va fi incantat sa te satisfaca si sa te duca pe culmile placerii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.