Setari Cookie-uri

7 semne ca este un afemeiat

Ai inceput o noua relatie si esti sigura ca ai gasit barbatul ideal, insa ti-e teama sa te indragostesti deoarece nu stii daca poti avea sau nu incredere in el? Barbatii fustangii se deosebesc de ceilalti prin cateva caracteristici simple. Inainte de a te dedica trup si suflet relatiei, afla daca el merita iubirea si atentia ta. Iata 7 semne care ii tradeaza lipsa de fidelitate:

6. Recunoaste ca este afemeiat

Recunoaste ca nu e genul care sa aiba o relatie de durata si se lauda cu faptul ca este un afemeiat? Atunci de ce mai pierzi timpul, incercand sa il schimbi? Ar trebui sa stii ca nu esti singura lui iubita si, in momentul in care scapa de tine, grabeste pasul pentru a ajunge la cealalta. Mai bine da-i papucii inainte de a te indragosti de el pentru ca apoi va fi prea tarziu si tu vei fi cea care va avea de suferit.

7. Se mandreste cu fostele relatii

Daca este un increzut si se mandreste cu fostele relatii, povestindu-ti despre fiecare cucerire a lui (iar lista este atat de mare incat te minunezi), ar fi cazul sa te intrebi daca este necesar sa reprezinti doar “o alta femeie” din viata lui. Nu merita efortul de a incerca sa ai o relatie cu o astfel de persoana deoarece este clar ca vrea doar sa te adauge in palmaresul lui.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.