Setari Cookie-uri

Top 5 obiceiuri neplacute la barbati

Anumite obiceiuri enervante ale barbatilor au menirea de ne strica deseori buna dispozitie. Iata care sunt 5 dintre cele mai neplacute tabieturi ale acestora:

Asa numitele minciuni nevinovate tradeaza lipsa de curaj si dorinta de a parea perfect si inocent in ochii partenerei. Majoritatea barbatilor recurg la astfel de subterfugii pentru a nu-si pata imaginea curata, atat in fata iubitei cat si in fata prietenilor. Pentru egoul masculin conteaza foarte mult parerea prietenilor si in mod special, autoritatea detinuta cel putin aparent intr-o relatie.

2. Privirile indiscrete

Stim deja, barbatii sunt puternic influentati de imaginile vizuale. De aceea, chiar daca se afla la plimbare cu iubita, nu rezista sa nu intoarca privirea dupa o alta femeie atragatoare. Scuzele celebre “dar tot pe tine te iubesc ” si "doar ma uit”, le stim deja si nu valoreaza foarte mult. Acest comportament denota lipsa de respect. In plus, daca situatia ar sta exact invers, s-ar isca un scandal monstru chiar in secunda urmatoare.

3. Partidele de dragoste incomplete

Cand fac dragoste barbatii se lasa deseori controlati de instincte puternice. Desi initiaza un preludiu tandru, isi canalizeaza atentia doar asupra propriei placeri si trec la actul urmator mai repede decat ar trebui. Rezultatul? Femeia nu se mai bucura foarte tare de moment, penetrarea fiind dureroasa si neplacuta. De asemenea, nici partidele de sex “pe apucate” nu sunt extrem de apreciate de majoritatea femeilor.

4. Dorinta de superioritate

El are intotdeauna dreptate, chiar si atunci cand ii demonstrezi ca nu are. Unii barbati nu suporta sa fie contrazisi nici macar cu argumente concrete. Ei detin superioritatea intr-o relatie, asadar n-au cum sa greseasca. Acest obicei neplacut poate crea in timp conflicte serioase, in special daca discutiile au loc si de fata cu alte persoane.

5. Gelozia nejustificata

Crizele de gelozie nejustificate ajung de cele mai multe ori sa distruga o relatie. Este foarte neplacut sa ajungi privata de libertate din cauza ca iubesti. Afirmatii precum “Nu iesi insotita fara mine” sau “Trebuie sa stiu exact cati barbati sunt invitati acolo” nu-si au locul intr-o relatie bazata pe respect si sinceritate. Din neincredere ori din cauza ca au fost inselati in trecut, unii barbati aduc acuze false partenerelor sau devin posesivi si manipulatori, chiar daca in realitate nu au motive de suspiciune.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.