Setari Cookie-uri

4 interpretari: Desluseste tainele viselor sexuale

Subconstientul nostru continua sa fie un adevarat mister pentru oamenii de stiinta si, in timp ce ei se lupta sa rezolve aceste mistere, noi ne bucuram de vise umede alaturi de actorii preferati sau chiar si de barbati necunoscuti.

4. Noapte romantica alaturi de fostul iubit

Fie ca esti singura sau intr-o relatie noua, pe cat este de sexy (in vis) sa te lasi purtata de dorinta in mainile unui barbat, pe atat este de neplacut sa te trezesti la realitate si sa realizezi ca ai avut parte de o noapte romantica alaturi de fostul iubit.

Este posibil sa fii putin dezorientata si sa retraiesti sentimentele din momentul despartirii. Chiar daca ai trecut peste si nu te mai intereseaza persoana lui, bagajul emotional pe care l-ai purtat dupa tine dupa despartire inca mai poate exista in adancul inimii tale, subconstientul reamintindu-ti ca inca exista unele aspecte care trebuie lamurite.

Trebuie sa interpretezi visul precum o alerta de care ai nevoie pentru a rezolva definitiv problemele cu fostul iubit astfel incat pe viitor sa nu mai ai parte de o astfel de neplacere.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.