Setari Cookie-uri

5 tehnici pentru a iti surprinde partenerul in pat

Monotonia in cuplu poate aparea chiar si dupa cateva saptamani de relatie si, de cele mai multe ori se instaleaza din cauza problemelor zilnice si a stresului acumulat. Barbatii vor sex tot timpul si, ei sunt cei care preiau initiativa aproape de fiecare data,femeile asteptand doar sa fie abordate.


Sfat
: poarta o fusta deoarece lui ii va face placere sa o ridice putin pentru un moment salbatic.

5. Poti fi alarma lui de dimineata

Parerile despre sexul de dimineata sunt impartite: sunt persoane care adora sa isi inceapa ziua cu o partida de amor nebun, insa sunt si cupluri care urasc sa faca sex dimineata.

Daca esti una dintre femeile carora nu le plac partidele de sex matinale, este timpul sa iti schimbi parerea. Pentru a il surprinde, trebuie sa faci cateva sacrificii. In plus, sexul la prima ora a diminetii poate fi un “deliciu” daca inveti cum sa iti controlezi corpul si gandurile.

Trezeste-te mai devreme decat el si fii obraznica. Incepe prin a il saruta pe tot corpul, fa-i un masaj, joaca-te cu “bijuteria” lui nu doar cu mainile, ci si cu gura. Dupa ce l-ai excitat, este randul lui sa iti ofere placere. Bucura-te de iubire si incepe-ti ziua cu zambetul pe buze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.