Setari Cookie-uri

5 trucuri pentru a il face sa te sune

Emotii la prima intalnire? Nu stii ce sa faci, cum sa reactionezi, ce sa vorbesti? Trebuie sa faci o impresie buna daca vrei ca respectiva seara sa nu fie singura data in care il vezi. Lasa emotiile deoparte si fii tu insati.

1. Arata-i ca esti interesata

Conteaza foarte mult sa ii demonstrezi ca te simti bine in compania lui si vrei sa il cunosti mai bine. Nu fii distanta, insa nici foarte familiara. Pastreaza o distanta obisnuita intre voi, discutati despre lucrurile pe care le aveti in comun. Axeaza-te pe ce ai vrea sa afli despre el: hobby-uri, personalitate, facultate, munca, familie (fara a il face sa se simta stanjenit).

Mare atentie la comportamentul tau. Daca esti interesata de el, fii naturala, prietenoasa si sociabila. Insa, ai grija sa nu treci in cealalta extrema. Daca devii mult prea deschisa si incepi sa ii povestesti toate problemele tale sau ii spui totul despre relatiile esuate, este posibil sa il sperii.

2. Contactul vizual este important

Fixeaza-ti privirea asupra lui. Chiar daca esti la prima intalnire sau doar ai observat un barbat si vrei sa ii atragi atentia, uita-te misterios la el. Zambeste-i suav pentru ca el sa iti inteleaga limbajul trupului.

Chiar si in momentul in care vorbeste, uita-te adanc in ochii lui, sorbindu-l din priviri.

3. Joaca-te cu buzele

Barbatii considera buzele unele dintre cele mai senzuale parti ale corpului. In momentul in care vorbeste, deschide usor buzele (nu foarte mult, nu trebuie sa fii “pitzi style”) si plimba-ti degetele in jurul lor.

El nu va realiza ca incerci sa il seduci si, dintr-o data, se va simti atras de tine din punct de vedere sexual.

Sfat: inainte de a recurge la acest truc, analizeaza-te in oglinda pentru a nu fi foarte provocatoare sau vulgara.

4. Da-i un motiv sa te sune

Desi nu crezi, si el are emotii, nestiind cum sa reactioneze, cand este momentul potrivit pentru a te suna si ce sa iti spuna la telefon.

Trebuie sa preiei initiativa si sa intri in actiune. Planificati o alta iesire in oras (deocamdata): la film, suc sau intr-un club alaturi de prietenii vostri comuni. Astfel, ii oferi incredere in el si va avea un motiv intemeiat pentru a te suna, fara a se simti prost ca te deranjeaza.

5. Sexul din prima seara

Unde scrie ca sexul din prima seara este interzis?

Daca intre voi exista pasiune si atractie fizica, de ce sa mai asteptati? In plus, demonstreaza-i ce fel de femeie esti, uimindu-l prin tehnicile tale de seductie. Fii sigura ca experienta ta sexuala nu il va speria, ci din contra, il va face sa isi doreasca si mai mult, visand la clipele petrecute alaturi de tine.

Indrazneste si nu vei regreta.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.