Setari Cookie-uri

Sexul cu lumina aprinsa- subiect tabu?

Sexul a reprezentat dintotdeauna un subiect aprins; tabu pentru unii, nonconformist pentru altii. Teoretic, scopul sexului este placerea. Practic insa, atunci cand facem dragoste in mintea noastra nu exista doar dorinta si bucurie, ci si foarte multe intrebari. Oare m-am ingrasat? La ce se gandeste acumsa sting lumina?

Timiditatea si comparatiile pot cauza probleme suplimentare

Toate imperfectiunile corporale sunt sterse, deoarece corpul femeii capata o stralucire aparte. Stimularea vizuala devine excitanta si intensifica imaginatia partenerului. Orice barbat adora sa exploreze corpul femeii in timp ce face dragoste.

Aminteste-ti asadar, de cate ori i-ai dat de inteles ca nu este momentul potrivit pentru sex, doar din cauza ca te-ai simtit stanjenita. Inainte sa mai repeti aceasta greseala, relaxeaza-te si incearca sa te imaginezi pentru o clipa in locul lui. Orice barbat refuzat se simte respins, total neatragator. Iar de aici pana la discutiile si nemultumirile care strica viata sexuala intr-un cuplu nu mai este decat un singur pas.

I
ncrederea poate imbunatati calitatea relatiilor sexuale

Sexul este intr-adevar unul dintre ingredientele esentiale intr-o relatie. Insa, increderea, comunicarea si respectul il transforma intr-o experienta deosebita.

Propune-i o discutie sincera si astfel veti ajunge la un acord. Inainte de a-ti expune toate argumentele pro si contra, precum si problemele care te complexeaza, aminteste-ti ca ar trebui sa fii mai increzatoare in propriile forte. Surprinde-l si astfel ii vei da motive sa te iubeasca si mai mult.

Atractia nu se rezuma doar la un aspect fizic de invidiat. Seductia si atitudinea pot transforma orice femeie intr-o adevarata devoratoare de barbati. Foloseste-ti din plin farmecul personal si creativitatea pentru a transforma fiecare act sexual intr-un adevarat deliciu. Nu uita de pozitiile sexuale care ascund imperfectiunile si va confera mai multa intimitate.

Barbatii sunt foarte puternic stimulati vizual si adora sa admire corpul gol al iubitei lor. Simpla imagine ii excita la maxim, mai mult decat orice atingere. Asadar, de ce sa-i refuzi o asemenea placere?

Inhibitiile sunt mai greu de depasit in pat, insa, cu putin efort si vointa, totul se poate rezolva. Gandeste-te cat de mult il iubesti si cat de mult iti doresti sa fii fericita alaturi de el. Nu in ultimul rand, dovedeste-i ca merita toata increderea ta.
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
10 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.