Setari Cookie-uri

De ce femeile puternice sunt neimplinite sentimental?

Majoritatea femeilor ar face orice pentru a fi independente, sigure pe ele si puternice. O astfel de persoana le are pe toate: bani, succes, faima si frumusete. Insa, de cele mai multe ori, ii lipseste cu desavarsire dragostea, atingerea suava a unui barbat si senzatia de zbor, care apare in momentul in care iubesti. De ce o femeie puternica nu isi gaseste sufletul pereche?

In ceea ce priveste femeile de succes, cariera si viata profesionala conteaza enorm, intimitatea si viata privata trecand pe plan secund. Stresul, munca depusa pentru a progresa si a se autodepasi intelectual joaca un rol foarte important, transformand femeia intr-un robot, care nu poate avea o relatie obisnuita.

Asadar, ajung banii, succesul si faima sa compenseze lipsa unui partener, care iti ofera echilibru si stabilitate?

Cu cat ai mai mult, cu atat iti doresti si mai mult

O data cu trecerea anilor, o persoana devine tot mai singura si mai abatuta (exista si exceptii de la regula). Aceasta are nevoie doar de putin timp pentru a realiza ca majoritatea prietenilor si a cunostintelor ii sunt aproape doar pentru banii pe care ii are.

Femeile puternice sunt greu de multumit. Exista numerosi factori care nu le convin si de fiecare data vor sa se simta in siguranta, sigure pe situatie. In timp ce majoritatea cauta un partener care arata bine, are acelasi succes profesional, este independent, se comporta ca un adevarat gentleman si le ofera libertatea de care au nevoie, altele alerg dupa barbatii simpli, care sa le sustina si sa le fie alaturi oricand.

Din pacate, de cele mai multe ori, femeile puternice atrag barbatii care isi doresc doar o relatie fizica, de scurta durata si nu o relatie emotionala, pe termen lung. Unii ajung sa se simta amenintati de puterea femeii independente, indreptandu-si atentia catre femeile obisnuite, cu o cariera simpla si dependente de forta si testosteronul unui barbat.

Refuzul dragostei, o simpla teama

Exista femei care ajung sa respinga dragostea de teama ca ar putea fi ranite sau doar pentru ca este mult mai importanta cariera pentru ele, axandu-se doar pe viata profesionala. Intr-un final, in momente de liniste sufleteasca si singuratate, ajung sa realizeze cat de mult conteaza sa ai un partener alaturi, care sa te sustina neconditionat. Le lipseste cu desavarsire senzatia de fluturi in stomac, noptile nedormite de dragoste sau doar de lenevit in pat, plimbarile romantice pe alei intunecate si saruturile lungi, pasionale.

In momentul in care viata este roz pe toate fronturile, ele se asteapta ca si pe plan personal sa le mearga bine. De aceea, este suficienta o cearta mai serioasa pentru a le indeparta si a le face sa fuga „mancand pamantul”, fiindu-le teama de esec. Astfel, trec la o alta relatie, cautand un partener aproape perfect pe care, majoritatea nu il vor gasi niciodata.

Ele inca nu au invatat sa ierte, sa iubeasca si sa isi traiasca viata cu adevarat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.