Setari Cookie-uri

Sexul in locuri publice, o placere riscanta

Dupa un timp de la inceperea vietii sexuale ajungi sa te plictisesti de comodul si obisnuitul pat. Chiar daca schimbi partenerul, rutina intervine destul de repede si ai nevoie sa experimentezi, iti doresti cu ardoare alt tip de sex, mai nebun, mai pasional, mai incitant.

3. Pozitii confortabile

De cele mai multe ori, sexul in locuri publice se dovedeste a fi destul de neplacut in ceea ce priveste pozitiile sexuale si confortul: locul este prea stramt, suprafata dura, cu multa iarba, insecte sau nisip. Pentru a te simti bine, incearca sa nu te gandesti foarte mult la starea fizica, concentrandu-te in mare masura pe placere.

Iata cateva pozitii pe care le puteti incerca: capra sau doggy style (daca locul va permite), copacul (intr-un spatiu destul de strans), corp la corp sau lotus (pe o banca sau un scaun). In parc sau pe o plaja pustie simte-te libera sa experimentezi, dand frau liber imaginatiei: femeia deasupra, corp la corp, lingurita, lotus sau clasica pozitie a misionarului.

Sfat: foloseste o patura pentru a iti ascunde trupul deoarece niciodata nu poti sti cine te priveste.

4. Cele mai frecvente locuri

Pentru a avea curajul de a incerca sexul in locuri publice, gandeste-te ca nu esti nici prima si nici ultima careia ii place sa se lase purtata de val. Conteaza foarte mult ca tu sa te simti bine si sa traiesti fiecare clipa plina de pasiune si erotism.

Iata cele mai frecvente locuri pentru astfel de partide de sex:

- parcurile;
- in masina;
- in tren;
- in toaleta restaurantelor, cluburilor sau mall-urilor;
- in apartamentul prietenilor (in momentul in care sunteti in vizita sau la o petrecere);
- la cinema;
- in mare sau piscina;
- pe plaja;
- in balcon.

Fii prudenta, alege cu grija locul si invata sa nu exagerezi.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.