Setari Cookie-uri

10 semne ca e indragostit de tine

Nu este foarte usor sa descoperi ce se ascunde in mintea unui barbat. Este interesat de tine sau doar te amageste? Iata 10 semne care iti demonstreaza ca este indragostit de tine:

6. Chimia dintre voi nu poate trece neobservata

Te intelegi cu el doar din priviri si esti uimita ca ati inceput sa semanati in anumite privinte. Stie cum sa te binedispuna chiar si in cele mai dificile momente. Intelegerea este foarte importanta intr-un cuplu. Fie ca este vorba de o relatie de cateva saptamani sau de una de lunga durata, afectiunea este la fel de importanta.

7. Ignora alte prezenete feminine


Va aflati impreuna prin parc, in timp ce remarci o bruneta atragatoare care tocmai a trecut pe langa voi. Reactia lui? Pare indiferent si nu acorda atentie tentatiei. De altfel si intr-o incapere aglomerata iti acorda atentie numai tie, ignorand alte prezente feminine. Un astfel de comportament denota in mod special respect si un maxim de decenta fata de tine.

8. Ii place sa-si petreaca timpul cu tine

Obisnuieste sa prelungeasca intalnirile cu tine, chiar daca acasa il asteapta un proiect solicitant. Atunci cand te intorci dintr-o calatorie, te surprinde placut asteptandu-te in gara cu un zambet larg pe fata. Nu orice barbat considera ca este de datoria lui sa mai faca gesturi de curtoazie, odata ce si-a atins scopul.

9. Este dispus la compromisuri

Nu-l deranjeaza sa faca anumite schimbari de dragul tau. Este dispus la compromisuri fara sa-ti reproseze ceva in schimb. Compromisul are scopul de a va apropia mai mult pentru a va implini un scop comun.

10. Isi restabileste prioritatile

Cand l-ai cunoscut era un tip ordonat, destul de ocupat cu un program foarte bine pus la punct. In prezent este la fel de echilibrat insa ordinea prioritatilor sale s-a schimbat. Joia nu mai este seara baietilor si intalnirile peste program s-au rarit considerabil.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.