Setari Cookie-uri

Desluseste-ti partenerul! Faptele vorbesc in locul lui

Relatiile sunt pline de surprize, momente speciale si certuri dureroase. Pentru a face fata unei astfel de provocari, partenerii trebuie sa invete ce inseamna respectul reciproc, sa stie cand sa renunte si sa fie sinceri. Elementele esentiale ale unei relatii sunt comunicarea, convietuirea, fidelitatea si increderea.

Intr-o relatie sustinerea reciproca este unul dintre pilonii principali. Conteaza foarte mult sa stii ca ai un umar pe care sa iti versi amarul, un partener care sa te sustina si sa iti ofere sfaturi.

4. Nu isi face planuri pentru viitor

De cele mai multe ori, barbatii nu sunt interesati de modul de viata pe care il au, incercand doar sa supravietuiasca de pe o zi pe alta. Chiar daca au un viitor sigur in ceea ce priveste viata profesionala, pe plan sentimental le este teama sa ia o decizie si incearca sa fie indiferenti si sa pastreze o anumita distanta fata de partenera de viata.

Ii este teama sa nu fie „incatusat”, sa nu i se fure libertatea si sa nu ii fie schimbat stilul de viata. O data cu trecerea timpului, va ajunge sa se maturizeze si sa realizeze ce inseamna de fapt o relatie serioasa si care sunt beneficiile acestui tip de viata.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.