Setari Cookie-uri

3+1 trucuri pentru a fi irezistibila in fata barbatilor

Rujul puternic si rochia decoltata vor reusi sa atraga privirile barbatilor, insa ce faci daca si femeile din preajma ta au decis sa recurga la aceleasi trucuri? Cum te poti face remarcata intr-o multime in care eleganta si bunul gust reprezinta atuul principal al sexului frumos?

3. Scoate in evidenta latura ta jucausa

Majoritatea barbatilor isi doresc sa aiba alaturi o femeie frumoasa, eleganta si in acelasi timp, care stie sa se distreze si iubeste aventura. De ce? Pentru ca simt nevoia ca fiecare zi sa fie diferita. Acestia se tem de obisnuinta si urasc ca, o data cu trecerea timpului, rutina se poate instala, acaparand relatia.

O atitudine jucausa va demonstra ca ai stilul umorului si iubesti viata, indiferent de problemele pe care le ai. Zambeste, poarta-te cat mai natural, distreaza-te. Indiferent de greselile pe care le faci (ai spus o gluma proasta, ai varsat vin pe rochie, ti-ai rupt tocul sau te-ai impiedicat), continua sa razi si sa iti pastrezi calmul. Nu te intimida si nu te inchide in tine, creand astfel un obstacol de netrecut pentru barbati.

4. Poarta conversatia perfecta

Prima impresie conteaza foarte mult, de aceea trebuie sa stii sa iti controlezi pornirile si sa nu vorbesti pe langa subiect. Lasa-l sa descopere lucruri interesante despre tine si sa fie fermecat de stilul tau unic.

Vorbiti despre lucrurile pe care le aveti in comun: filme, concerte, prieteni (fara a barfi), vacante, timp liber, muzica, sport sau hobby. Astfel ii vei demonstra ca o posibila relatie cu tine va fi plina de aventura, fara plictiseala, certuri si scandal.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.