Setari Cookie-uri

5 semne ca relatia dintre voi s-a terminat

O relatie nu se bazeaza doar pe intelegere si pasiune. Chiar daca acestia sunt unii dintre pilonii principali, mai exista si respect, comunicare sau sentimente. Acceptarea faptului ca povestea pe care o traiesti alaturi de partenerul tau s-a incheiat este un proces destul de dificil si dureros.

3. Sex? Cand?

Cu totii stim ca la inceputul relatiei sexul este animalic, pasional si plin de erotism. Pofta de ceva nebunesc se declanseaza chiar si in cele mai ciudate si nepotrivite momente, dar trebuie sa iti satisfaci dorintele indiferent de situatie.

In ultima perioada animalul din tine nu prea mai iese la suprafata, transformandu-se intr-un lenes dificil. Sexul devine tot mai rar si, sa recunoastem, mai bine ai dormi decat sa transpiri incercand sa obtii satisfactie. Pasiunea dintre voi s-a stins, iar iubirea si romantismul s-au transformat in simpla recunostinta.

4. Indiferenta si lipsa geloziei

Daca la inceput totul era roz, isi facea griji si te suna de fiecare data doar sa verifice ca esti in regula si, dintr-o data, s-a schimbat,a devenit indiferent si nu ii mai pasa de problemele pe care le ai. In plus, barbatii sunt firi geloase, nu isi doresc sa isi imparta femeile cu nimeni, nici macar cu familia sau prietenii apropiati.

In momentul in care partenerul tau inceteaza sa mai fie gelos si se transforma intr-o persoana rece, indiferenta, care nu iti analizeaza vestimentatia sau nu iti face reprosuri pentru ca ti-a zambit un trecator, ar trebui sa iti analizezi relatia.

5. Certuri dureroase

Daca inainte micile defecte erau trecute cu vederea, iar acum te scot din sarite, este clar pentru tine: totul s-a terminat. Certurile sunt tot mai dese si pornesc din cauza unui mic amanunt, lipsit de importanta, iar limbajul pe care il folositi este mult mai bogat, cuvintele fiind extrem de colorate. Nu va mai pasa nici macar de faptul ca va manifestati frustrarile in public, in preajma prietenilor apropiati.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.