Setari Cookie-uri

7 Imperfectiuni feminine adorate de barbati

Te straduiesti deseori sa iti maschezi defectele pentru a poza intr-o imagine cat mai aproape de perfectiune? Uite de grijile astea si invata sa ai cat mai multa incredere in tine. Cele mai recente studii atesta faptul ca exact imperfectiunile confera acea imagine unica si sexy in ochii barbatilor. Iata care sunt:

7. Emotiile si nesiguranta

Plangi la filme si iti vine sa te cuibaresti imediat la pieptul lui la o scena horror? Nu trebuie sa te simti stanjenita; barbatii iubesc aceste tabieturi. Ii fac sa se simta mai puternici; de asemenea, nu uita ca adora sa fie protectori.

6. Independenta


Orice barbat tinde sa-si protejeze ceea ce ii apartine. De aceea, la prima vedere independenta unei femei poate sa il sperie. Insa, in realitate admira o femeie independenta, capabila sa se descurce prin propriile forte.

7. Inacesibilitatea

Fructul oprit devine si mai tentant. Ti s-a reprosat deseori ca ai o atitudine inaborbabila si intimidezi barbatii? Nu trebuie sa-ti faci griji, deoarece contrastele functioneaza ca un magnet in cazul barbatilor. O femeie aparent inaccesibila ii va intriga, insa totodata ii va ambitiona si mai mult. Barbatii adora sa lupte pentru a dobandi atentia femeii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.