Setari Cookie-uri

Ce spune pozitia preferata despre caracterul lui

Adora sa detina controlul in pat sau este pasiv si te lasa sa-ti faci cap in timp ce el te admira in toata splendoarea ta? Descopera-i preferintele in materie de sex si afla ce spune pozitia preferata despre caracterul lui:

Adora sa detina controlul in pat sau este pasiv si te lasa sa-ti faci cap in timp ce el te admira in toata splendoarea ta? Descopera-i preferintele in materie de sex si afla ce spune pozitia preferata despre caracterul lui:

1. Pozitia doggy style

Barbatul care prefera aceasta pozitie este dinamic si pasional in timpul actului sexual. Iubeste sa conduca si insista sa detina permanent controlul in pat. Este ambitios, hotarat si are o imaginatie foarte bogata in materie de sex. Gaseste sexul pe apucate incitant si periculos, asadar nu va refuza nicio propunere cu grad crescut de adrenalina.

Chiar daca iubeste aceasta pozitie, ii place sa varieze in dormitor. In general nu acorda atentie detaliilor si ii place sa traiasca clipa. Este curajos, plin de vitaliate. Se indragosteste usor, dar se poate plictisi la fel de repede. Are nevoie de diversitate intr-o relatie. Partenera lui trebuie sa fie la fel de nonconformista si indrazneata.

2. Pozitia misionarul

Barbatul care prefera aceasta pozitie este romantic si tandru. Transforma actul sexual intr-o adevarata arta si este deosebit de atent la nevoile partenerei sale. Ii place sa surprinda, este inventiv si dornic sa-si urce iubita pe cele mai inalte culmi ale placerii.

Cel care prefera pozitia misionarului adora masajele erotice, de aceea va explora intens corpul partenerei in timp ce face dragoste. Perversiunile in pat nu sunt pentru el. Isi imagineaza dragostea ca pe o poveste desprinsa din filmele romantice. Are sentimente puternice si se teme de esec. Se indragosteste usor, insa nu-si dezvalui la fel de repede sentimentele. Are nevoie de loialitate si incredere in dragoste.

3. Pozitia femeia deasupra

Barbatul care iubeste aceasta pozitie este plin de imaginatie si dezinhibat in pat. Deseori se lasa prada fanteziilor sexuale si adora sa fie supus femeii. Tanjeste dupa corpul gol al partenerei si ii place sa-i exploreze zonele erogene cu mangaieri fierbinti. Stimularea vizuala este foarte importanta atat in timpul flirtului, cat si in timpul actului sexual. Crede in dragoste la prima vedere si de cele mai multe ori reactioneaza la primul impuls. Are simtul intuitiei foarte bine dezvoltat si nu se teme de provocari. Este genul de barbat protector si atent la nevoile partenerei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.