Setari Cookie-uri

Ce spune pozitia preferata despre caracterul lui

Adora sa detina controlul in pat sau este pasiv si te lasa sa-ti faci cap in timp ce el te admira in toata splendoarea ta? Descopera-i preferintele in materie de sex si afla ce spune pozitia preferata despre caracterul lui:

4. Pozitia lingurita

Barbatul care prefera aceasta pozitie este comod si extrem de relaxat in pat. Nu obisnuieste sa depuna prea mult efort pentru a-si ridica iubita pe culmile extazului. Ii exploreaza cu interes corpul, este adeptul masajelor erotice insa nu obisnuieste sa acorde o importanta prea mare preluduiului. Ii place sa priveasca si sa se lase cucerit. Adora atingerile tandre si este maestru in arta masajului. Acorda o atentie sporita mangaierilor care-i provoaca orgasme pasionale partenerei sale. Nu este adeptul variatiilor in pat.

5. Pozitia in picioare

Barbatul care iubeste aceasta pozitie este grabit in pat, nerabdator si nu obisnuieste sa acorde prea multa atentie detaliilor. Gaseste sexul pe fuga incitant si majoritatea fanteziilor sale au in comun ceea ce este interzis. Are nevoie de libertate intr-o relatie. Este genul de barbat care acorda o importanta majora spatiului sau personal. Chiar daca s-a indragostit, are nevoie de libertate. Este tentat de aventuri si rezista cu greu ispitelor. Fructul oprit devine si mai tentant atunci cand este interzis.






Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.