Setari Cookie-uri

Crezul erotic: 6 porunci ale sexului

Sexul este o arta si pentru a te bucura de partide erotice satisfacatoare trebuie sa tii cont de placerile tale si, cel mai important, de diversitatea lucrurilor pe care le faci in pat. O data cu trecerea timpului rutina se poate instala destul de rapid, senzualitatea pasionala transformandu-se in plictiseala si…sex din necesitate, nu din placere.

3. Gaseste-i zonele erogene

Nu te limita la un singur loc. La fel ca si femeile, barbatii au mai multe zone erogene, care produc excitatie sexuala in momentul in care sunt stimulate. Trebuie sa studiezi corpul partenerului tau si sa incerci mai multe tehnici: saruturi, mangaieri, masaje, dinti, limba, pana.

Cele mai intalnite zone erogene sunt buzele, gatul, urechile, interiorul coapselor, sfarcurile, degetele.

4. Penisul trebuie sa fie o placere dubla

Sexul oral ar trebui sa fie o placere pentru ambii parteneri. Daca nu te simti bine in momentul in care practici acest “sport”, mai degraba lasa-te de el. Nu conteaza doar ca el sa primeasca placere ci, din contra, este esential ca ambii parteneri sa se simta confortabil in timpul actului sexual.

Penisul contine foarte multi nervi mici si ultrasensibili. Capul, acoperit de preput sau descoperit daca este circumcis, este foarte receptiv la stimularea orala si manuala si trebuie tratat cu multa grija si atentie.

Testiculele trebuie apreciate la adevaratul lor nivel. Considera-le o continuare a penisului si foloseste-ti ambele maini pentru masaj.

5. Cere pentru a primi

Barbatii se plang de faptul ca ei sunt cei care fac de fiecare data prima miscare pentru sex. Daca iti place, de ce sa nu ceri? Fii tu cea care preia initiativa, sari pe el si fii hotarata pentru a ii demonstra ca stii ce vrei.

Indrazneste sa fii obraznica si sa ii arati care sunt intentiile tale. Spune-i ca ai chef de o partida scurta sau ca ti-ar placea sa faceti un dus impreuna. Trimite-i mesaje daca nu este langa tine sau sopteste-i la urechi cand sunteti in oras cu prietenii.

Sfat: daca esti timida, un sarut lung si profund este primul pas catre dormitor.

6. Invata sa comunici

Trebuie sa stii sa iti exprimi dorintele si placerea. Acestea il vor incuraja, reprezentand un adevarat manual dupa care sa se ghideze. In timpul actului sexual, demonstreaza-i ca iti place si manifesta-te. Ofera-i instructiuni precise pentru a iti putea deslusi tainele corpului.

In momentul in care ai scapat de teama si retineri, vei realiza ca inhibitiile erau doar niste bariere in calea placerii si este posibil sa fii surprinsa de curajul si limbajul pe care il folosesti.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.