Setari Cookie-uri

Top 4 jocuri erotice pentru o noapte fierbinte

Vrei sa alungi monotonia din pat? Incearca unul dintre jocurile erotice propuse de noi si cu siguranta, viata ta sexuala se va imbunatati considerabil:

1. De-a v-ati ascunselea

Bineintels, nu vorbim acum despre jocurile copilariei inocente, ci va propunem o reinterpretare indrazneata si obraznica, ideala pentru o noapte fierbinte.

Personajele principale? Tu, iubitul tau si neaparat un accesorpiu special: o esarfa moale si delicata placuta la atingere. Leaga-l la ochi, propune-i sa se aseze confortabil pe scaun si zapaceste-l cu mangaieri si sarutari fierbinti. Dezbraca-l incet, tachineaza-l si sopteste-i vorbe dulci la ureche. Poti folosi si un cub de gheata pentru a-i racori simturile. Cand starea lui de excitare va atinge cote maxime, schimbati rolurile sau treceti direct la o partida de sex memorabila.

2. Poker pe porunci

Cu siguranta, jocul de poker nu a mai fost niciodata atat de interesant pentru tine sau iubitul tau. Asezati-va confortabil in mijlocul patului si stabiliti inainte regulile jocului. Incinge atmosfera de la inceput, imbracand o lenjerie sexy. El ar trebui sa poarte doar o pereche de pantaloni scurti lejeri. Pierzatorul va trebui sa-i satisfaca celuilalt orice favor sexual doreste. Puteti opta intre o partida incendiara de streaptease, sex pe masa din bucatarie, o repriza fierbinte de sex oral sau orice altceva va mai trece prin minte.

3. Adevar sau provocare

Acest joc este interesant si util in mod special in cazul partenerilor aflati la inceputul relatiei, care nu au experimentat foarte multe in plan sexual. Va va ajuta sa va cunoasteti mai bine si odata intrati in ritmul jocului veti depasi mai usor inhibitiile. Fiecare dintre voi trebuie sa puna celuilalt intrebari cu conotatie sexuala. Cine refuza sa raspunda trebuie sa indeplinesaca obligatoriu o provocare. Bineinteles, provocarile trebuie sa aiba de asemenea un caracter sexual dezinhibat.

4. Costumati-va

Cum? Alegeti una dintre variantele care va incita cel mai bine imaginatia: tu poti sa te imbraci in doctorita, polistista sau scolarita, in timp ce el poate juca rolul barbatului docil, sau dimpotriva, poate fi obraznic si tupeist. Cuminteste-l pe loc, oferindu-i o sedinta de streaptease, timp in care el are voie doar sa priveasca, fara sa atunga. Pentru inceput tu stabilesti regulile jocului. Intre timp, puteti schimba rolurile, astfel incat sa transformati jocul intr-unul cat mai incitant si pasional.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.