Setari Cookie-uri

Capcanele sexului la prima intalnire

Controversat si tentant, sexul la prima intalnire este un subiect fierbinte care inca mai creeaza discutii aprinse. In general, prima intalnire iti ofera ocazia sa afli cat mai multe despre viitorul tau iubit. Gandeste-te foarte bine daca alegi sa-l descoperi de tot chiar de prima data. Iti vom prezenta mai jos capcanele pe care le ascunde sexul la prima intalnire.

Nu te recunosti in aceasta descriere? Atunci iti recomandam sa nu cazi in capcana sexului la prima intalnire. In special daca visezi la o relatie de durata care nu se refera doar la placerea fizica.

Tachineaza-ti iubitul, cucereste-l si profita la maxim de primele intalniri. Inceputul unei relatii este un moment foarte placut de care va veti aminti cu drag daca veti stii sa profitati de primele clipe impreuna. Pastrati sexul pentru desert si nu va grabiti sa va infruptati prea repede din el. Faceti planuri, adulmecati si cu siguranta, asteptarea va merita. Numai simpla anticipare a momentului va va trezi amandurora fiori de placere.

Este foarte bine daca ati hotarat sa va cunoasteti mai bine inainte sa faceti pasul cel mare. Totusi, asta nu inseamna ca trebuie sa ai un comportament retinut si nesigur. Fii naturala si spontana. Trebuie doar sa ai grija ce mesaje ii transmiti cand apropierea dintre voi devine tot mai fierbinte. Da-i de inteles ca te atrage, flirteaza liber, insa nu exagera cu apropourile sexuale daca nu esti inca pregatita de actiune.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.