Setari Cookie-uri

Varsta influenteaza gandirea barbatilor: sex, stabilitate sau prietenie?

Dorintele barbatilor se schimba o data cu trecerea timpului. Varsta si trecerea anilor reprezinta un factor major in gandirea acestora, afectandu-le si schimband de nenumarate ori punctul de vedere, dar si modul in care acestia percep o relatie.

Un lucru extrem de important este faptul ca ei cauta nu doar o iubita, ci si o mama pentru copiii lor.

Barbatul de 40 de ani

Are 40 de ani si este inca singur? Atunci este posibil sa fie o problema: fie petrece prea mult timp alaturi de mama sa, fie este genul de barbat obsedat de munca. De cele mai multe ori este vorba despre cariera si dorinta apriga de a evolua, de a avea o viata luxoasa. De aceea barbatii care au aceasta varsta ajung sa se simta singuri, neavand o femeie alaturi, care sa se bucure de succesul lor.

Barbatii de peste 40 de ani sunt firi materialiste si cauta cu disperare sa isi vada viitorul asigurat. Majoritatea dintre ei intra in criza de timp si le este teama ca nu isi mai gasesc partenera ideala, asa ca, de cele mai multe ori, au relatii de scurta durata, nedorind sa risipeasca timp pretios. Pentru ei, conteaza nu doar sa gaseasca o iubita sau o sotie, ci si o prietena, care sa le fie alaturi in situatiile grele si pe care pot conta cu adevarat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.