Setari Cookie-uri

Comportament feminin: 5 motive pentru care esti inca singura

Te-ai intrebat vreodata care este motivul pentru care barbatii fug de tine? Sperietoare de ciori nu esti, 200 de kilograme nu ai, stii sa vorbesti si sa te comporti in societate. Atunci care este problema? Vina barbatilor nu este pentru ca nu sunt toti la fel, mai exista si barbati putin “mai rasariti”, care gandesc normal si au principii.

Daca nu discuti cu un barbat care incearca sa te agate, atunci cu cine ai vrea sa ai o relatie? Cu cel mai bun prieten al tau? Esti o fire mult prea timida, iar acesta nu este un atuu de-al tau…Sub nicio forma!



Incearca sa fii mai relaxata in discutii, sa vorbesti si despre tine, nu doar sa asculti. Nu trebuie sa fii umarul pe care se plange si la care apeleaza toata lumea doar cand exista probleme. Fii persoana interesata de problemele altora, dar care vorbeste si despre ea si viata pe care o are.

4. Esti obsedata de gasirea unui partener


In orice barbat gasesti un posibil pretendent? Cum este posibil asa ceva? Limiteaza-te la anumite persoane, anumite caractere. Nu toti cei care te privesc pe strada sunt interesati de tine. Nu te axa doar pe vanat, ci asteapta sa fii tu prada. Barbatii stiu cum sa actioneze, iar tu trebuie sa fii pe pozitii, gata de a fi atacata.

Nu tot timpul poti fi pe placul barbatilor. Scoate-ti ideea asta fixa din cap. Incearca sa te relaxezi, sa nu mai incerci atat de mult sa iti gasesti un iubit si, cel mai important, invata sa astepti sa fii iubita.

5. Inca te mai gandesti la fostul



Trimite-l intr-un loc numit “paradis” (ca sa nu zic altfel)! Da, sunt constienta ca dragostea doare. E asa de inuman sa ranesti o persoana care te iubeste (vorbesc despre tine aici). Dar, daca stai sa te gandesti la oamenii din tarile sarace care mor de foame, la cei care sufera de o boala incurabila, la cei neajutorati, care nu au un acoperis deasupra capului, parca nu mai este asa de dureros, nu?
Viata ta nu se termina cu el, mai exista numerosi barbati care sunt dispusi sa te tavaleasca in asternuturile tale. Pregateste-te pentru ce va urma pentru ca, cel mai probabil, el nu va fi ultimul care iti va rani sentimentele. Trebuie sa fii puternica, sa treci peste toate neplacerile vietii si sa constientizezi ce inseamna cu adevarat suferinta.

Da, imi vei spune ca “El era alesul!”, dar asa vei spune si despre urmatorul, si despre urmatorul si…despre urmatorul. Invata sa te apreciezi la adevarata valoare si, daca te-a parasit, continua sa iti traiesti viata in continuare, sa iti deschizi inima unei alte iubiri si sa fii dispusa sa tresari cand te saruta un alt barbat.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.