Setari Cookie-uri

7 defecte masculine care ni se par sexy

Tabieturile masculine nu trebuie sa fie intotdeauna enervante sau lipsite de tact. Iata un exemplu de 7 defecte care fac barbatii sexy si atractivi in ochii femeilor:

4. Barbatii cu ochelari

Emana un plus de atitudine si stil. Barbatii care poarta ochelari au un aer intelectual si trezesc foarte usor interesul datorita misterului pe care il emana. Personalitatea este cea care face diferenta si confera oricarui barbat un plus de sex-appeal. Asadar, purtati cu atitudine ochelarii se pot transforma intr-un accesoriu incitant si enigmatic.

5. Barbatii scunzi

Atata timp cat poti sa porti tocuri in preajma lui si nu il depasesti in inaltime, nu trebuie sa iti faci griji daca te intalnesti cu un barbat mai mic de inaltime. Chiar daca nu au peste 1.90, barbatii scunzi pot sa fie la fel de atragatori; seductia nu tine doar de cativa centimetrii in plus. este mai important sa vorbiti o limba comuna, sa fiti compatibili si din punct de vedere intelectual . Nici de aceasta data standardele nu reflecta realitatea.

De asemenea, trebuie sa-i mentionam pe Tom Cruise, Robert Downey Jr., Ben Stiller sau Elijah Wood, cei mai scunzi actori din cetatea filmului, care se numara totusi printre cei mai sexy reprezentanti ai sexului tare de la Hollywood.

6. Somul profund, imediat dupa sex

Da, stim, ai vrea sa te mai tina in brate cel putin 10 minute si apoi sa te alinte iar cu sarutari tandre. Insa, dupa ce ati facut dragoste el tocmai s-a cuibarit cuminte la pieptul tau si doarme ca un ingeras. Cu siguranta, n-ai cum sa rezisti unei asemenea imagini si urmatorul tau gand va fi sa il dezmierzi prima cu atingeri calde.

7. Stangacia

Se comporta nervos in preajma ta si in ciuda eforturilor pe care le depune, face numai stangacii. Barbatul care se comporta astfel sigur incearca sa te impresioneze si se teme sa te abordeze direct. Comportamentul lui nu poate fi decat amuzant si haios, menit sa ii confere un plus pentru atitudine.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.