Setari Cookie-uri

Cum se manifesta barbatul nemultumit in pat

Sexul lipsit de afectiune si spontaneitate nu prevesteste ceva bun intr-un cuplu solid. Fie rutina s-a instalat intre voi, fie el cauta deja ceea ce-i lipseste in compania altcuiva. Studiaza-i cu atentie comportamentul in pat si descopera daca si-a pierdut interesul pentru sex. Invita-l la o discutie deschisa si afla ce se ascunde in spatele nemultumirilor sale. Daca inca mai ai dubii in privinta atitudinii sale, iata cum se manifesta un barbat nemultumit in pat:

Sexul lipsit de afectiune si spontaneitate nu prevesteste ceva bun intr-un cuplu solid. Fie rutina s-a instalat intre voi, fie el cauta deja ceea ce-i lipseste in compania altcuiva. Studiaza-i cu atentie comportamentul in pat si descopera daca si-a pierdut interesul pentru sex.

Invita-l la o discutie deschisa si afla ce se ascunde in spatele nemultumirilor sale. Daca inca mai ai dubii in privinta atitudinii sale, iata cum se manifesta un barbat nemultumit in pat:

1. Este distant

Daca altadata te invita subtil la somn doar pentru a initia un preludiu incitant, acum el adoarme intotdeauna ultimul. Si nu pentru ca ati facut dragoste pasional, ci dimpotriva. Te saruta paternal pe frunte, apoi isi face drum la calculator sau butoneaza absent telecomanda pana adoarme.

Distanta si dezinteresul pentru sex indica faptul ca iti ascunde ceva. Adu-ti aminte de momentele in care de-abia asteptati sa sariti amandoi sub plapuma. Daca lucrurile s-au schimbat radical, inseamna ca viata voastra sexuala trebuie revigorata cat mai repede.

2. Aparent, sexul nu se mai situeaza in topul preferintelor sale

Tu initiezi intotdeauna partidele de sex. Nu este un lucru rau ca femeia sa preia initiativa in pat, dimpotriva denota un interes sporit fata de partenerul sau. Insa, acest lucru ar trebui sa-ti dea de gandit daca nici nu-ti mai amintesti cand ati facut ultima data dragoste la initiativa lui. Se stie ca barbatii sunt mai activi din punct de vedere sexual decat femeile si reactioneaza imediat la stimulii exteriori.

3. Are intotdeauna ceva de zis

In timp ce faceti dragoste este mai degraba tensionat si pare ca nu savureaza din plin placerea alaturi de tine. Nu mai este la fel de pasional. Schimba pozitiile cu rapiditate si are intotdeauna ceva de zis. Indicatiile in pat sunt intotdeauna binevenite, insa trebuie exprimate cu blandete si in general, nu in timpul actului sexual. De asemena, dupa ce faceti sex nu mai intrezaresti in ochii lui sclipire si satisfactie, ci mai degraba incordare si neliniste.

4. Nu se manifesta in timpul sexului

Este tacut si parca atitudinea lui in pat urmeaza acelasi scenariu. In timpul preludiului reia identic aceleasi gesturi si miscari fara sa aduca nimic nou. In plus, actul sexual dureaza parca tot mai putin si el nu da semne ca ar vrea sa schimbe ceva.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.