Sezonul despartirilor: Unde dispare iubirea?

Sezonul despartirilor: Unde dispare iubirea?

Discutii contradictorii, certuri, scandal si, intr-un final, despartire. De ce totul se termina dureros? Nu poti doar sa pui punct si sa o iei de la capat alaturi de o alta persoana? Nu, pentru ca nu esti om daca nu suferi, nu ai suflet daca nu pierzi nopti intregi in care iti plangi de mila si iti promiti ca vei reusi sa mergi mai departe si de una singura.

Discutii contradictorii, certuri, scandal si, intr-un final, despartire. De ce totul se termina dureros? Nu poti doar sa pui punct si sa o iei de la capat alaturi de o alta persoana? Nu, pentru ca nu esti om daca nu suferi, nu ai suflet daca nu pierzi nopti intregi in care iti plangi de mila si iti promiti ca vei reusi sa mergi mai departe si de una singura. Retail jobs

Anul acesta parca a fost un an blestemat. De la cele mai consolidate cupluri la cele mai cunoscute si apreciate vedete, toata lumea s-a despartit. Care sa fie motivul? Sa fim noi de vina sau societatea?

Ramas bun, dragoste

In relatiile fara viitor exista atatea momente dificile incat daca pui in balanta problemele si fericirea vei ramane uimita de greutatea pe care o au perioadele in care ai fost nefericita. Cine se face vinovat de aceasta intamplare si cum ati putut ajunge intr-o astfel de situatie? Ramai uimita de cum de repede dispare sentimentul de iubire, in locul acesteia instalandu-se rutina in timp ce problemele de zi cu zi te acapareaza.

“Noi doi si lumea intreaga” s-a dus pe apa sambetei. Acum ai ramas doar tu impotriva lui si a tuturor. Nimic nu mai este ca inainte, pasiunea a apus de mult facand loc nervilor care te fac sa scoti flacari pe nas.

Mai sunt si alti barbati…

…dar eu il vreau pe el. Nu vreau sa imi spuna nimeni sa fiu curajoasa, nu vreau sa gandeasca nimeni pentru mine, nu vreau sa ia nimeni decizii in locul meu. Vreau sa fiu eu si atat. Daca se poate sa fie si el alaturi ar fi perfect.

Mi s-a spus sa fiu puternica pentru ca voi trece peste. “Nu este singurul barbat de pe planeta”, imi spunea o prietena. Dar este singurul pe care eu il vreau. De ce nimeni nu intelege si incearca sa ma invete cum sa traiesc si cum sa iubesc? Sunt constienta ca imi fac rau, dar stiu si ca inimii nu ii poti dicta. Nu vrea sa ma asculte. Si de data asta sunt constienta ca gandesc cu inima, si nu cu mintea.

Voi trece peste

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri