Setari Cookie-uri

Evolutia erotismului: Cum facea bunica sex?

Sexul chiar tine cont de rasa, cultura, religie sau varsta. Fiecare om gandeste diferit, asa ca parerile despre sex sunt impartite. O data cu trecerea timpului, s-a schimbat si viziunea persoanelor asupra erotismului. Bunica nu facea sex precum mama si mama nu face sex ca mine.

Maria, 40 de ani, necasatorita: “Nu mi-a placut niciodata sa apartin unui singur barbat. Nu sunt o femeie usoara, dar ma plictisesc foarte repede. In tinerete eram una dintre cele mai frumoase fete din oras. Toti barbatii vroiau sa fie prietenii mei. Prima mea experienta sexuala am avut-o la 17 ani. Credeam ca virginitatea este un obstacol in calea fericirii mele.

Am vrut sa scap o data de ea. A fost dureros, dar am suportat. Dupa aceasta, au urmat partide exceptionale. Faceam tot ce imi trecea prin cap cu cine vroiam: eu deasupra, el deasupra, dintr-o parte, cu picioarele pe perete, pe pat, pe jos, pe canapea. Eram o zeita a sexului. Singurul lucru pe care nu l-am incercat au fost jucariile sexuale. Raman la sexul traditional, imi place mai mult simplu.




Andreea, 32 de ani: “Sunt femeie si mama. Nu ma atrage atat de mult sexul. Pentru mine este o obisnuinta, pentru sotul meu este o necesitate. Nu sunt frigida, ci doar nu simt nevoia ca penisul sa intre in locul pe unde au iesit copiii mei. Mi se pare obscen si neplacut. O fac doar pentru el si stie asta. Avem partidele programate, in fiecare luni si vineri seara, dupa ce copiii au adormit.

Roxana, 26 de ani: “Mi-am inceput viata sexuala de la 18 ani, am avut un singur partener, dar asta nu ma face o femeie nepriceputa, ci din contra. El a fost acolo si m-a ajutat, m-a scos din impans, mi-a aratat ce si cum. Acum pot spune ca sunt o experta si apartin doar unui singur barbat. Fac sex in fiecare zi, sunt momente in care fac si de doua ori pe zi. Imi place, ma excita si ma face sa ma simt dorita.

Nu refuz nimic (trebuie sa recunosc, am experimentat si sexul anal, doar din curiozitate, dar nu mi-a adus deloc placere, asa ca am renuntat la aceasta metoda), am incercat tot ce se putea: de la jucarii sexuale pentru amandoi la vibratoare (ii place sa se uite cum ma masturbez), de la filme pentru adulti pana la cele mai ciudate locuri testate de noi. Suntem tineri si profitam din plin unul de altul.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 August 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.