Setari Cookie-uri

Prea tanara pentru maritis, prea batrana pentru el

Sufletele pereche sunt atat de rare incat casatoria a devenit mai mult un angajament decat o legatura pe viata. In momentul in care iubim lasam inima sa gandeasca pentru noi si dam uitarii toate regulile care, din acel moment, ni se par absurde.

Stim ca el este alesul, simtim dragostea prin toti porii. Atunci de ce mai avem nevoie de un contract prenuptial (am auzit ca este la moda)? De ce ne mai casatorim fara a avea incredere unul in altul? Doar pentru a ne afla in randul lumii? Intrebari fara raspuns pentru ca e dificil sa vezi realitatea si sa dai piept cu adevarul.

Lasand la o parte toate aceste probleme…



Eu cand ma marit? La 18 ani sunt prea tanara, desi stiu ca el este iubirea vietii mele, la 23 de ani am terminat facultatea, urmeaza sa imi gasesc de munca, la 25 de ani sunt in perioada de tranzitie, trec de la o slujba la alta, la 30 de ani sunt promovata si devin independenta (atunci parca lucrurile se schimba, nu mai conteaza atat de mult casatoria).

La 35 de ani as vrea sa imi intemeiez o familie, un copil, dar planul profesional pune stapanire pe viata personala. Nu mai am timp de mine, simt gustul banilor si vreau mai multi, mai multi. La 40 de ani, deja e prea tarziu sa mai fiu mireasa, sa ma imbrac in rochie alba si sa am domnisoare de onoare. Prea mult tam tam pentru nimic.

Daca viata este atat de scurta si nu am timp nici sa traiesc, mai am timp de maritis?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.