Setari Cookie-uri

Cum poti atrage atentia barbatilor

Barbatii gandesc diferit decat femeile si, pentru a invata cum sa le atragem atentia, trebuie mai intai sa stim sa ii intelegem. Interesul barbatilor poate fi captat chiar si cu ajutorul unui zambet, important fiind doar momentul.

3. Fii misterioasa

O femeie inteligenta este cea care stie sa se faca placuta intr-un cerc de prieteni, are personalitate si, totodata, un aer plin de mister in priviri.

Daca vrei sa atragi barbatii fii misterioasa, stai la locul tau si nu incerca sa atragi atentia. Vorbeste doar atunci cand ai ceva de spus si masoara-ti cuvintele. Nu incerca sa formulezi fraze mult prea lungi deoarece este posibil sa te pierzi pe drum si sa te incurci. De asemenea, incearca sa eviti ticurile verbale precum “deci”, “serios”, “intelegi?”, “mda”.

4. Flirteaza cu barbatii

Flirtul este o alta metoda de a capta interesul unui barbat. Foloseste limbajul corpului pentru a il atrage in mrejele tale: stai aproape de el cand vorbiti, atinge-i mana in timpul conversatiei, zambeste-i, arata-i ca esti interesata de conversatie, priveste fix in ochii lui, joaca-te cu parul, musca-ti senzual buza de jos.

Sfat: nu exagera cu limbajul trupului, incearca sa fii cat mai naturala si relaxeaza-ti corpul.

5. Fii distractiva

Aceasta regula de atractie pare destul de simpla, insa exista femei care fie nu stiu cum sa faca un barbat sa rada, fie exagereaza in bancuri si povestiri. Barbatii au nevoie de o femeie care stie sa faca fata oricarei situatii si sa se descurce singura. Demonstreaza-i ca poti fi nu doar senzuala si rafinata, ci si baietoasa, cu un temperament puternic.

Spune bancuri, vizioneaza meciurile de fotbal cu prietenii, joaca jocuri video, bea bere. El va fi extrem de entuziasmat cand va observa ca aveti aceleasi pasiuni.

Sfat: lasa-l sa fie el insusi. Niciun barbat nu se simte bine cand iti tine geanta prin mall pentru ca tu sa poti proba toate hainele din magazine. Vorbiti despre lucruri care sunt pe placul amandurora pentru ca niciunul dintre voi sa nu se plictiseasca.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.