Setari Cookie-uri

20 de greseli pe care femeia le face in pat

Suntem oameni, iar greseala este o caracteristica care defineste fiintele umane. Chiar si in pat femeile sunt mult prea ocupate de modul in care arata, daca li se vad colaceii (inexistenti in ochii barbatului) sau daca se manifesta prea galagios in timpul orgasmului.

10. Mimeaza orgasmul. Daca nu simti, de ce te prefaci? Daca el nu isi da seama si chiar crede ca tu ai orgasm de fiecare data, va fi de parere ca face totul perfect. Mai degraba lasa-l sa realizeze ca tehnicile lui nu te ajuta pentru a isi repara greselile.

11. Zgarie ca o mata iritata. Iubitului tau ii place sa iti plimbi usor unghiile pe spatele lui, dar sigur il deranjeaza cand ii faci pielea “franjuri” in momentul in care te transformi intr-un vultur cu gheare.

12. Nu ii plac schimbarile. Aceleasi pozitii si miscari toata viata? Este timpul sa inveti, sa experimentezi. Filmele pentru adulti, accesoriile sexuale sau rolurile iti pot fi de mare ajutor.

13. Refuza sa creada ca sexul este salbatic. Pentru tine sexul este dragoste? Dragostea reprezinta sentimentele dintre parteneri si nu actul sexual in sine, ce presupune doi parteneri dezbracati, care fac fete comice, obosesc pentru placere si scot sunete ciudate.

14. Se razgandeste si nu mai vrea sex. De cate ori nu i-ai spus dupa ce l-ai intins pe pat, sarutat si dezbracat, ca de fapt tu vroiai doar sa va jucati?

15. Dupa sex vrea sa fie imbratisata. Tie ti-ar placea sa tii capul partenerului pe mana ta o noapte intreaga? Ofera-i putin spatiu pentru a se relaxa si a isi reveni dupa efortul depus.

16. Te astepti ca tot timpul sa fie romantic. Nici chiar asa. Este frumos, dar nu mereu. Mai are si el nevoie de momente salbatice, in care sa simta ca face sex cu o profesionista.

17. Vrea ca el sa cumpere prezervative.
Daca esti adepta prezervativului, asuma-ti responsabilitatea. Mergi impreuna cu iubitul tau la un supermarket si cumparati mai multe cutii.

18. Nu este spontana. Ii place patul atat de mult, incat il include de fiecare data in partida de sex. Incearca sa aduci ceva nou in relatie, sexul in afara patului este chiar incitant (bucatarie, baie, hol, canapea sau chiar locuri publice).

19. Refuza sa preia controlul.
Nu scrie nicaieri ca barbatii trebuie sa fie cei care fac toata treaba. Schimba pozitiile in momentul in care ai tu chef, stai deasupra, mangaie-te, demonstreaza-i ca esti o femeie sexy si sigura pe ea.

20. Face curat dupa sex.
Nu trebuie sa strangi hainele sau sa aranjezi cearsaful imediat dupa ce ati terminat. Ramai in pat, ofera-ti timp sa te relaxezi si sa iti revii dupa “momentul exploziv”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.