Setari Cookie-uri

Adevaratele motive pentru care suntem inselate

Cine sa ii inteleaga pe barbati? Sunt atat de imaturi in gandire incat niciodata nu putem sti ce le coace mintea. In relatii sunt o adevarata pacoste: nu spun ce gandesc, nu sunt sinceri cu noi, tac atunci cand ii deranjeaza ceva, se inchid in ei.



O data cu trecerea timpul, iubirea dispare, in locul sau instalandu-se rutina zilnica si problemele. Este obligatia noastra ca femei sa continuam sa fim sexy, sa avem grija de aspectul fizic, sa ne aranjam si sa ne facem si datoria de femeie in pat, nu doar de partenera in viata.

Multi barbati nu se conformeaza cu o viata banala, fara sex, fara erotism. De fapt, cine s-ar conforma? Sunt barbati, la naiba. Au nevoie de „zbenguiala”. De aceea, daca femeia de langa ei nu le ofera acest lucru, sunt dispusi sa caute in alta parte. Ei isi vor ascunde iesirile amoroase, lasand la vedere doar relatia oficiala si viata linistita pe care o au.

Daca nu vrei sa ajungi in aceasta situatie, pune-te pe treaba. Lasa scarba deoparte (de fapt, niciodata nu am inteles cum iti poate fi scarba de omul pe care l-ai ales sa iti fie partener pe viata), ofera-i un sex oral si ai grija sa nu il uite pentru mult timp, incearca noi pozitii sexuale, renunta la pijamalele largi si alege o tinuta demna de o femeie care se respecta. Lasa lenea deoparte si...fii femeia de care s-a indragostit!

4. Izolarea emotionala

Unii barbati sunt mai emotionali decat ceilalti. Acestia au nevoie de o atentie mai mare, de incurajare...de timp pentru a discuta si a fi ascultati. Ei vor sa simta ca au alaturi o partenera care ii ajuta sa treaca peste momentele dificile sau, din contra, ii sprijina in alegerile pe care le fac si ii felicita atunci cand au obtinut un succes profesional.

Pentru ei, caracterul persoanei este demonstrat prin fapte, asa ca daca nu te exteriorizezi, tu vei fi cea care va avea de pierdut. Atentia o poate gasi si in alta parte, nu ii va fi prea greu sa se puna pe cautat. Asadar, daca iti doresti sa nu il pierzi, incearca sa ii fii alaturi cand are nevoie. Invata sa il mangai cand este trist, sa ii vorbesti cand este tacut, sa il feliciti cand este mandru. Fii mai mult decat o iubita, fii umarul de care are nevoie.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.