Setari Cookie-uri

Femeia in actiune: 7 metode de sex pe care nu le va uita prea usor

Un cuplu cu o viata sexuala activa inseamna un cuplu fericit. Sexul este mai mult decat placere trupeasca, este un mod de a te relaxa, de a te simti bine, de a iti cunoaste partenerul. Ca femeie, trebuie sa iti surprinzi intotdeauna partenerul cu tehnici noi, tinute senzuale, lenjerie sexy si miscari provocatoare.

5. Pozitia 69...in toate pozitiile

Nu va opriti la clasicul 69. Aceasta pozitie poate fi realizata in destul de multe modalitati incat placerea sa fie diferita:

a) El sta intins pe spate, sprijinindu-si capul pe o perna. Aseaza-te deasupra lui astfel incat amandoi sa ajungeti la zonele care conteaza cel mai mult;


b) De data aceasta tu stai intinsa pe spate si el deasupra. In aceasta pozitie esti usor mobilizata, barbatul fiind cel care detine controlul asupra actiunii;

c) Stati amandoi intr-o parte, cu corpurile in pozitii opuse. Astfel, amandoi sunteti mult mai relaxati, iar portiunea ta intima este mult mai extinsa, el putand stimula zonele erogene mai bine decat in pozitia traditionala.

6. Cald si racoritor



Ajungem iar la sexul oral (nu am ce sa va fac, este un lucru esential atat pentru femei, cat si pentru barbati). De data aceasta vom incerca ceva nou. Ai posibilitatea sa ii oferi o placere diferita, cu totul si cu totul speciala. Pentru aceasta ai nevoie de ceai de menta.

Pregateste putin ceai de menta (jumatate de cana). Ia cateva inghitituri generoase, apoi incepe prin a oferi atentie penisului sau. O data ce il „alinti” el va simti nu doar caldura (datorita ceaiului fierbinte baut), ci si racoare (beneficiul folosirii mentei).

7. Erotism in pornografie

Este momentul pentru un film (mai putin educativ). Trebuie sa iti scoti din minte faptul ca filmele erotice sunt dezgustatoare. Intr-adevar, majoritatea sunt, dar asta nu inseamna ca nu exista si filme de calitate.

Cauta un astfel de film (incearca sa gasesti unul cu preludiu si destul de „soft”) si surprinde-l cu o invitatie. Va fi incantat sa afla ca ti-ai schimbat parerea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.