Setari Cookie-uri

Diversitatea in cuplu, o necesitate inutila

Am citit de curand pe forumul Kudika, un topic venit de la o femeie disperata. Acesta mi-a atras atentia pentru ca era diferit de toate celelalte si spus din adancul inimii.

Romantismul s-a transformat in plictiseala. Desi nu pleci de langa partener, il inseli cu cine prinzi doar pentru diversitate. Singurul aspect pe care nu il inteleg este de ce nu ai alege sa pui capat relatiei. Pana la urma, niciodata nu va mai fi ca la inceput, iar acesta este doar inceputul unei distantari din care doar cel care iubeste are de suferit.

Aparitia ideii de diversitate




Este posibil ca libertatea exagerata sa fie cea care lucreaza in subconstientul nostru impotriva relatiei. Daca nu exista gelozie, nu inseamna ca nu exista iubire. Dar de aici si pana la a cere sa ne inselam reciproc este cale mare. In momentul in care incepi sa pui la indoiala calitatile partenerului tau si sa cauti „distractie” in alta parte totul s-a dus pe apa sambetei. Problema este mai degraba a femeilor care accepta o astfel de propunere. Cum poti asculta cand cel pe care il iubesti iti ofera cale libera catre alti barbati doar pentru ca el sa isi faca de cap cu altele? A disparut notiunea de cuplu si, o data cu aceasta, si respectul dintr-o relatie.

Pasiunea s-a stins, iar dorinta de a avea mai multi parteneri sexuali este mai arzatoare ca niciodata. Intrebarea mea este: tu ai accepta diversitatea doar de dragul partenerului?

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.