Dom'profesor, m-am indragostit!

Dom'profesor, m-am indragostit!
Kudika
22 Septembrie 2011

De cand l-ai cunoscut pe noul tau prieten nu te poti gandi la nimeni si nimic altceva. Asta nu era o problema in timpul vacantei de vara, dar de acum va trebui sa te concentrezi asupra mai multor lucruri.

Sursa: Noifetele.ro

De cand l-ai cunoscut pe noul tau prieten nu te poti gandi la nimeni si nimic altceva. Asta nu era o problema in timpul vacantei de vara, dar de acum va trebui sa te concentrezi asupra mai multor lucruri. Ca sa nu ai probleme la scoala, dar si ca sa nu-ti neglijezi complet prietenul, noi iti dam cateva sfaturi.

1. Discuta si prietenul tau si stabiliti impreuna un program comun. Nu veti mai putea sa petreceti intreaga zi impreuna, in fiecare zi, dar din cand in cand, in weekend, va mai puteti permite acest lux. In restul saptamanii, in functie de programul fiecaruia, puteti stabili sa va vedeti in anumite zile seara. Daca are timp, el ar putea sa te ia de la scoala cand termini orele si astfel veti mai putea petrece putin timp impreuna. Negocierea aceasta ar trebui sa va ajute sa evitati frustarile si certurile din cauza programului tau incarcat.

2. Evita sa iti dai mesaje cu prietenul tau in timpul orelor. Afla ce ai de pierdut si descopera ultimul sfat citind in continuare articolul.

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri