Setari Cookie-uri

5 tipuri de SMS: Interpretarea mesajelor pe care ti le trimite

Nu este usor sa afli ce gandeste un barbat. Sentimentele lui sunt atat de incurcate, lasand loc interpretarilor. Oare te place sau doar se joaca putin cu tine? Poate ca ti s-a luat sa incerci sa deslusesti fiecare sms pe care ti-l trimite, asa ca am hotarat sa facem noi munca grea pentru tine.

Daca te intereseaza persoana respectiva, ar fi bine sa preiei tu fraiele conducerii si sa faci primul pas catre o viitoare iubire.

4. Primesti un mesaj in care iti spune ca trebuie sa vorbiti

De cele mai multe ori nu ar trebui sa te sperii: niciun barbat suficient de matur nu iti trimite un mesaj pentru a iti da o veste proasta. Poate ca vrea sa faca o gluma, poate ca are ceva sa iti povesteasca, poate ca doar simte nevoia sa iti spuna un secret. Nimic dificil, nimic greu de indurat.



Insa, sunt si exceptii. In lumea asta exista si barbati, din nefericire, care nu sunt suficient de barbati incat sa iti spuna in fata anumite lucruri jenante sau dureroase, asa ca aleg calea cea mai simpla: trimiterea unui mail sau a unui mesaj. Astfel, partenerul nu vede cum reactionezi si nici nu este langa tine pentru a te auzi cum te plangi si cate lucruri ai sa ii reprosezi.

Citește și:

5. Primul “Te iubesc” ti-l spune printr-un mesaj

Barbatii care aleg sa trimita mesaj partenerei cu un simplu “Te iubesc” sunt atat de timizi incat nu au curajul de a spune ceea ce simt in fata. Pentru ei este mai simplu sa scrie un mesaj si sa ii dea “Send” decat sa vorbeasca.

Nu te speria, nu este de rau. Poate ca statutul tau il intimideaza si mai degraba alege un mod usor impersonal de a iti spune astfel de lucruri. Vezi partea plina a paharului, macar ti-a declarat iubire.

Vizionare placuta


Kudika
12 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.