Setari Cookie-uri

5 greseli care reusesc sa iti taie pofta de sex

Cand vine vorba despre sex, pasiunea si romantismul joaca un rol extrem de important. In timpul actului sexual trebuie sa fii relaxata, sa uiti de toate grijile si sa te lasi prada sentimentelor. Dar ce faci in momentul in care apare ceva ce iti distrage atentia?

Dar nu este si cazul lor. Se arunca dezbracati in pat, imediat scapa de hainele de pe tine si…treci la actiune. Ii intelegem, ei fac toate lucrurile grele din timpul sexului, dar pentru inceput, cateva minute de afectiune sunt necesare daca vor cu adevarat sa fim satisfacute.

4. Te ingrijoreaza silueta



Sunteti in pat, gata de actiune, dar tu nu poti sa iti iei ochii de la corpul tau. Ba ca ai sanii lasati, ba ca ti-au aparut colacei pe burta, ba ca vergeturile isi fac aparitia. Chiar nu realizezi ca el nici macar nu baga de seama aceste mici detalii? Pentru el conteaza o singura chestie: atingerea orgasmului.

Asadar, lasa deoparte aceste griji si bucura-te de momentele intime alaturi de partenerul tau. Pana la urma trupul este doar ceva trecator si, daca te deranjeaza, il poti modela dupa bunul tau plac prin exercitii fizice si un stil de viata sanatos.

Citește și:

5. Cheful nu apare pe moment

Intr-adevar, cheful nu apare imediat. Acesta se intretine pe parcursul intregii zile. Un sarut patimas dis de dimineata, o atingere suava inainte de a pleca la munca, un mesaj cu continut obscen in timpul zilei…toate acestea reprezinta ingrediente necesare pentru a iti starni pofta de sex.

Astfel, dupa o zi petrecuta departe de casa, micile “condimente” primite din partea lui te transforma intr-o pofticioasa, dornica sa ii sara in brate in momentul in care il vede si obsedata de a fi satisfacuta.

Vizionare placuta


Kudika
13 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.