Setari Cookie-uri

Tu te-ai indragosti de un metrosexual?

Un barbat care arata impecabil. Se remarca foarte usor in peisajul urban si iti atrage imediat atentia. Este carismatic, imbracat cu stil si are o grija deosebita pentru aspectul fizic. Imaginea lui este foarte importanta si este dispus sa cheltuiasca oricat pentru a arata bine.

Ce trebuie sa stii; avantaje si dezavantaje

Silueta impecabila este o alta cerinta obligatorie pentru infatisarea lui desavarsita. Asadar, programul de fitness se respecta intotdeauna. Si fitness inseamna de fiecare data sport, nu sex, in cazul in care n-ai inteles bine. De asemenea, mancarurile nesanatoase nu fac parte din alimentatia lui. Puteti sa va impartasiti asadar cunostintele despre pastrarea siluetei. Spre deosebire de alti barbati, el chiar va fi interesat de aceasta discutie. Va dori sfaturi si implicit, va aprecia ca te straduiesti sa iti pastrezi o silueta armonioasa.

metrosexual avantaje si dezavantaje
Cosmeticele…aici ar fi mai multe de adaugat. Categoric, raftul lui de cosmetice este dublu fata de al tau. De regula foloseste doar produse de calitate.


Nu conteaza pretul, aspectul lui este mult mai important. Cunoaste foarte multe despre ingrijirea pielii, asadar nu-l subestima la acest capitol. Termeni percum ten alergic sau acnee ii sunt extrem de familiari, la fel si produsele cosmetice pentru tenul cu probleme. Asadar sa nu te miri daca intr-o zi n-are chef sa te vada pentru ca i-a aparut un cos pe nas. In cel mai bun caz poti sa ii recomanzi o crema sau un baton corector. Cu siguranta, va tine cont de sfaturile tale si chiar va aprecia rezultatul.

Citește și:

Asadar, avantaje dar si dezavantaje. Metrosexualul poate fi pe langa iubit si un prieten de nadejde. Un bun sfatuitor care o sa-ti spuna cinstit daca te-ai ingrasat, ori daca nu te avantajeaza rochia pe care o porti.

Atata timp cat n-o sa va certati pe oglinda si n-ai o problema in a-ti face manichiura impreuna cu el, poate chiar veti forma un cuplu solid. Dar sa n-ai asteptari deosebite in privinta treburilor casnice. El nu va sti sa faca prea multe reparatii prin casa.

Deci, care-i concluzia, te-ai indragosti de un barbat metrosexual?

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.