Setari Cookie-uri

Tu te-ai indragosti de un metrosexual?

Un barbat care arata impecabil. Se remarca foarte usor in peisajul urban si iti atrage imediat atentia. Este carismatic, imbracat cu stil si are o grija deosebita pentru aspectul fizic. Imaginea lui este foarte importanta si este dispus sa cheltuiasca oricat pentru a arata bine.

Un barbat care arata impecabil. Se remarca foarte usor in peisajul urban si iti atrage imediat atentia. Este carismatic, imbracat cu stil si are o grija deosebita pentru aspectul fizic. Imaginea lui este foarte importanta si este dispus sa cheltuiasca oricat pentru a arata bine. Metrosexualul este tipul de barbat cochet, desprins din reclamele TV dar narcisist, care manifesta o admiratie exagerata pentru propria persoana. Te-ai indragosti de el?

tu te-ai indragosti de un metrosexual
Barbatul metrosexual, tentant la prima vedere

Sa ne gandim putin. La prima vedere portretul unui metrosexual nu arata rau deloc. Dimpotriva, un tip care se ingrijeste si acorda atentie felului in care arata este de admirat. Insa, in cazul barbatului metrosexual aceasta grija este dusa la extrem. Frumusetea este esentiala, de nepretuit. De aceea, va face tot ce-i sta in putinta pentru a-si pastra mereu statutul de barbat model.

Citește și:

Bineinteles, nu duce lipsa de admiratoare. Este constient de sarmul lui dar ii place sa se joace. Tatoneaza discret terenul, dar nu actioneaza. Ii place sa analizeze. Evident, isi doreste alaturi o femeie pe masura lui. Frumoasa, imbracata cu gust , provocatoare dar manierata. Nu-i genul grosolan, care sa iasa in evidenta prin gesturi obscene. Metrosexualul are principii si tine cont de bunele maniere.

Metrosexual sau barbat model; te atrage?

Deci, cum ti se pare, te-ar intimida prin imaginea lui aproape de perfectiune sau dimpotriva, te-ar atrage? Daca barbatul metrosexual este pe placul tau, trebuie sa ai in vedere cateva aspecte esentiale inainte sa te aventurezi prea departe.

Ingrijirea este un capitol extrem de important care presupune o atentie sporita. Daca tu obisnuiesti sa mai sari din cand in cand peste rutina de infrumusetare, el nu va face asta. Mai mult, nici nu va privi cu ochi buni acest defect al tau. A citit mai multe decat tine despre imbatranirea prematura a pielii si deja ti-a adaugat o bila neagra. O imagine de model se mentine cu un tratament pe masura. Ridurile si impuritatile nu se pot intrezari pe chipul unui barbat cochet. Si nu, nu este un narcisist daca isi studiaza obsesiv chipul in geamul vitrinelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.