Setari Cookie-uri

Unu, cel mai singur numar

Singuratea s-a transformat de-a lungul anilor intr-o povara de care nu putem scapa. Incercam cu disperare sa gasim un partener care sa ne inteleaga, sa ne sustina, sa ne fie alaturi in momentele grele, sa ne completeze.

Niciodata nu am spus ca nu exista dragoste sau ca nu poti avea un final fericit, ci din contra, cred cu toata inima ca pentru fiecare dintre noi exista cineva care sa ne completeze si ca o data va aparea in viata noastra, schimbandu-ne in totalitate.

Unu, numar pereche

Tot ce vreau sa subliniez este puterea relatiei care ajunge sa ne sufoce, chiar daca nu ne dam seama. Nu mai exista independenta, prietenele sunt tot mai putine, iesirile in oras singura sunt in trecutul indepartat, in timp ce prietenii comuni sunt la ordinea zilei, petrecerile alaturi de cupluri par mult mai distractive decat de obicei, iar noul grup de prieteni a devenit familia ta.

Nu exista nicio persoana care sa te asigure ca totul va fi pana cand moartea va va desparti. Exista posibilitatea sa fii parasita sau, din contra, sa descoperi ca nu el este cel ales. In acel moment lumea se va prabusi peste tine deoarece nu va mai exista nimic. Din viata cladita alaturi de el vor ramane doar ramasite, iar tu vei fi acolo pentru a culege amintirile, a te hrani cu durerea si a plange cu sufletul.

Unu, un numar fericit


Invata sa acorzi o importanta deosebita tie insati si abia apoi relatiei deoarece, cunosti un barbat de cateva zile, saptamani, luni sau, in cel mai fericit caz, ani…dar cu tine esti intr-o relatie de zeci de ani, asa ca incearca sa lucrezi la aceasta relatie deoarece ea are prioritate.

Un articol de Amelia Ciurica

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.