Setari Cookie-uri

Oh, da! 6 secrete ale multiorgasmului feminin

Pasiune, sexualitate, placere, extaz...intr-un singur cuvant, orgasm. Potrivit studiilor realizate de Lou Paget, autorul cartii “The Big O: How to Have Them, Give Them, and Keep Them Coming”, este mult mai usor pentru femei decat pentru barbati sa aiba mai multe orgasme.

Nu te axa doar pe zona clitorisului deoarece sunt foarte multe locuri care asteapta sa fie descoperite si sa iti ofere o placere de nebanuit. Poti avea orgasm stimuland sanii, punctul G, anusul sau vaginul. Foloseste-ti ambele maini si plimba-le pe tot corpul, insistand in zonele care te excita.

4. Asigura-te ca ai timp suficient


Timpul joaca un rol foarte important in viata noastra. Avem ore fixe in care trebuie sa fim in anumite locuri, intreaga existent a noastra fiind cronometrata de ticaiturile ceasului. Chiar si partidele scurte de sex (quicky) au aparut din cauza faptului ca suntem presati de trecerea timpului.

Pentru a beneficia de un multiorgasm ca la carte, ofera-ti timp. Relaxeaza-te, ia-o incet, bucura-te de fiecare tresarire a corpului si nu uita ca nimic nu iti poate sta in calea placerii.

5. Acorda-i partenerului tau o sansa

Secretele multiorgasmului feminin: Acorda-i partenerului tau o sansa

Bucura-te de multiorgasm si in preajma lui. Incepeti printr-o partida de sex obisnuita si, imediat dupa primul orgasm faceti o mica pauza pentru a scoate din nou fiara din tine. Scapa de toate gandurile si bucura-te de moment. Un mic preludiu este benefic pentru a iti stimula simturile.

Nu uita: gelul lubrifiant iti poate fi de mare ajutor in astfel de moment, facand munca grea in locul tau.

6. Cea mai buna pozitie – misionarul


Pentru a beneficia de un multiorgasm exploziv, iti recomand clasica pozitie: misionarul. Aceasta este cea mai indicata deoarece in timpul sexului trupul partenerului iti atinge usor zona clitorisului si astfel sexul se transforma intr-o placere dubla.

Sfat: poti prelua controlul aducandu-ti mana in zona intima si masandu-te. Pentru inceput executa miscari usoare, lente si o data cu intensificarea actiunii poti accentua si masajul oferit de tine.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.