Setari Cookie-uri

Ai incercat sexul animalic?

Nu-ti face griji, nu te trimit in padure in cautarea animalelor salbatice. Pentru un astfel de ritual ai nevoie doar de partenerul tau. Trezeste fiara din tine si scapa de inhibitii, lasandu-te purtata de val si de instinctele animalice.

Asadar scapa de confortul propriului pat si incearca si prin alte locuri: pe masina de spalat, pe scaun, pe birou, la dus sau pe canapea. Pune-ti imaginatia la contributie pentru a avea parte de senzatii nebanuite.

4. Pune-ti mainile la munca


Misca-ti mainile pe intregul lui corp si, din cand in cand, foloseste-ti unghiile: zgarie-l usor pe spate, pe fese sau pe piept. Specialistii au demonstrat faptul ca pragul de durere este mult mai mare in timpul excitatiei, asa ca nu iti fie teama deoarece aceasta durere poate ajuta la intensificarea orgasmului lui.

Nu uita de muscaturi: buzele, limba, obrajii, gatul, pieptul, spatele…Nimic nu trebuie sa iti scape.

5. Nu uita de jucariile pentru sex


Sex animalic: jucarii pentru sex

Indrazneste sa faci mai mult pe plan sexual: investeste in cateva jucarii sexuale, precum catuse pentru pat, bici, chilotei comestibili sau inel vibrator (acesta este folositor atat pentru tine, cat si pentru partenerul tau).

Trebuie sa stii sa iti condimentezi viata sexuala deoarece sexul dulce, romantic si pasional nu este intotdeauna de ajuns. La un moment dat ajungi sa te plictisesti, asa ca fii deschisa sa incerci si lucruri noi, perfecte pentru a iti oferi placere la un alt nivel.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.