Setari Cookie-uri

Cele 3 etape ale unei relatii solide

Secretele unei relatii solide se regasesc in detalii simple care ar trebui sa stea la baza oricarui cuplu aflat la inceput de drum. Viata in doi reprezinta un drum sinuos, cu urcasuri si coborasuri.

Secretele unei relatii solide se regasesc in detalii simple care ar trebui sa stea la baza oricarui cuplu aflat la inceput de drum. Viata in doi reprezinta un drum sinuos, cu urcusuri si coborasuri. Comportamentul este foarte important. Sexul nu reprezinta ingredientul minune care asigura un trai fericit, lipsit de dificultati. Iata cele 3 etape esentiale care stau intr-adevar la baza unei relatii de durata:

cele 3 etape ale uei relatii solide 1. Comunicarea


Comunicarea este primul pas pentru o relatie durabila. Gesturile tandre nu sunt suficiente pentru a consolida o legatura stransa. Exprimarea verbala a dragostei este la fel de importanta. Daca doi parteneri nu sunt dispusi sa poarte o discutie sincera despre sentimentele lor, nu se poate vorbi despre o relatie. Intr-o discutie trebuie sa stim sa si ascultam nu doar sa oferim replici.

Comunicarea nonverbal este de asemenea importanta. Limbajul trupului transmite mesaje intr-un mod la fel de eficient, insa capata un rol important in flirt si seductie. Tonul vocii, gesturile si expresia fetei transmit de asemenea mesaje importante, dar trebuie descifrate in mod corect. De aceea, comunicarea verbala si deschisa, ramane cea mai eficienta metoda care ar trebui aleasa pentru solutionarea deciziilor si a intrebarilor importante.

relatii solide 2. Respectul


Respectul reprezinta o conditie esentiala intr-o relatie rationala. Intr-un cuplu pot exista diferente de opinii si neintelegeri insa toate ar trebui solutionate discret. Respectul se castiga prin incredere si comunicare. Lipsa aprecierii in relatie reprezinta una dintre cauzele frecvente care ar putea conduce la o despartire. Cand unul dintre parteneri nu se mai simte apreciat este nefericit si va prefera sa mearga mai departe singur, decat sa isi piarda vremea intr-o relatie care nu-i ofera satisfactia dorita.

Cand esti dispus sa imparti cu celalalt mai mult decat sex si cuvinte dulci, inseamna ca ii acorzi respect. Orice relatie se cladeste intai prin increderea si respectul pe care si-l acorda fiecare. Politetea se citeste prin gesturi simple care au o semnificatie aparte. Nu poate exista iubire fara respect. In lipsa lui o relatie se deterioreaza.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.