Setari Cookie-uri

Cele 3 etape ale unei relatii solide

Secretele unei relatii solide se regasesc in detalii simple care ar trebui sa stea la baza oricarui cuplu aflat la inceput de drum. Viata in doi reprezinta un drum sinuos, cu urcasuri si coborasuri.

intimitate relatie durabila 3. Intimitatea

Intimitata nu se rezuma doar la o viata sexuala satisfacatoare. Inseamna pasiune, daruire si securitate. Intr-o relatie mai intai trebuie sa ai incredere in persoana de langa tine. Trebuie sa poti sa fii tu fara sa te jenezi, sa te simti confortabil alaturi de cel iubit. In intimitatea caminului tau trebuie sa poti face tot ce-ti trece prin cap, fara sa ai regrete. Doar in compania unui partener de incredere o sa te simti admirata si apreciata. Indiferent de momentul zilei, chiar daca nu ai vesnicul strat de machiaj pe fata si tocmai te-ai trezit din somn, important este sa poti sa fii tu.

Te intrebi deseori daca cel de langa tine este cel ales? Daca raspunsul tau este afirmativ, ar trebui sa iti analizezi foarte bine cauzele care te-au determinat sa iti pui aceasta intrebare. Observa atent comportamentul iubitului tau. Vezi cum reactioneaza de fata cu ceilalti dar si in intimitate. Analizeaza si compara.

Chiar daca va intelegi excelent in pat, intimitatea sexuala nu trebuie sa te influenteze in totalitate. Ia masuri daca nu te simti inteleasa de partenerul tau. Intr-un cuplu cu sanse de reusita in viitor, ambii trebuie sa se simta iubiti si apreciati.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.