7 obiceiuri favorite ale barbatului necredincios

7 obiceiuri favorite ale barbatului necredincios

Barbatul necredincios incearca sa pozeze intr-un partener de incredere, insa anumite gesturi ii dezvaluie cu usurinta intentiile. O minciuna nu poate fi ascunsa la nesfarsit, de aceea mai devreme sau mai tarziu un barbat infidel isi va arata adevarata fata.

Barbatul necredincios incearca sa pozeze intr-un partener de incredere, insa anumite gesturi ii dezvaluie cu usurinta intentiile. O minciuna nu poate fi ascunsa la nesfarsit, de aceea mai devreme sau mai tarziu un barbat infidel isi va arata adevarata fata. Retail jobs

7 obiceiuri favorite ale barbatului necredinciosTotusi, daca se incapataneaza sa para cinstit si interesat, iata numai 7 obiceiuri care dau de gol barbatul necredincios:

1. Minte deseori

In general, tradarea nu se descopera usor. Totusi, nu degeaba se spune ca minciuna are picioare scurte. Barbatul necredincios se incurca deseori in minciunile sale. Evita sa te priveasca in ochi si da semne de nervozitate cand este contrazis cu argument solide. Chiar daca l-ai prins cu minciuna, nu va recunoaste ca a gresit.

2. Este secretos

Nu-ti dezvaluie totul despre el. Este vorbaret dar evita sa iti raspunda la anumite intrebari. Sau, daca o face isi modifica tonul vocii si da de inteles ca nu vrea sa spuna chiar tot ce stie. Toti avem secrete, dar intr-un cuplu trebuie sa existe incredere.

3. Pare absent

Este obosit la intalnire si nu iti acorda suficienta atentie. Pare mai degraba distras si dus pe ganduri. Daca ii reprosezi ca este absent o sa se victimizeze. Cum, trebuie sa te priveasca non stop in ochii? Bineinteles ca nu, insa contactul vizual indica faptul ca il precupi si reprezinti ceva pentru el. Daca acest element lipseste cu desavarsire, inseamna ca noul tau iubit cauta distractie si aventura, in niciun caz ceva serios.

4. Uita ce promite

Nu merita sa acorzi atentie unui partener care nu isi respecta cuvantul. Daca el uita ce promite si nici macar nu mai recunoaste ce ti-a spus, cu siguranta trebuie sa il dai uitarii cat mai repede. N-o sa te poti baza niciodata pe cuvantul lui si lipsa increderii va crea numai dificultati.
obiceiuri favorite ale barbatului necredincios
5. Se disculpa des

Iti spune de la primele intalniri ca el nu o sa te faca sa suferi. Mai mult, blameaza barbatii infideli si se jura ca el nu a calcat niciodata stramb. Chiar asa?

Vizionare placuta


Kudika
23 Noiembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri