Setari Cookie-uri

Confesiunile unei femei dependente de masturbare

In exterior sunt precum o femeie ca oricare alta, obisnuita si absolut normala, in timp ce interiorul imi fierbe de dorinta, arde de pasiune pentru a simti iar si iar pasiunea care ma duce pe culmile placerii. Nu stii ce se intampla cu mine pana cand nu ajungi sa ma cunosti mai bine, pana cand nu ma vezi lasandu-te cu vorba neterminata si fugind la baia din restaurant pentru una mica.

M-am masturbat pe muzica, in scaunul de birou. Am facut-o intr-o camera de hotel din Paris, in cuseta trenului, pe o plaja pustie. M-am masturbat in cabana de lemn de la munte, langa semineul aprins. Dar stiti ce? Niciodata nu m-am masturbat in masina.

Cheia catre un orgasm puternic: masturbare

Intotdeauna m-am masturbat cu ajutorul cuvintelor. Indiferent ca acestea sunt citite de mine dintr-o carte erotica, sunt rostite suav si fac referire la cele mai erotice si murdare vise ale iubitului meu sau se aud din sunetul filmului pentru adulti care ruleaza in fata mea, cuvintele ma fac sa zbor si sa ma simt precum o perversa.

Sexul se impaca de minune cu masturbarea

Desi nu pare, masturbarea este aliatul din umbra al sexului. Aceasta tehnica deschide drumul barbatului, ajutandu-l sa imi ofere o partida de vis. Pentru mine preludiul incepe cu o mica masturbare, insa fara a ajunge la orgasm. Astfel, fiecare celula din corpul meu tanjeste dupa placere. Orgasmele vin si vin si parca nu se mai termina, insa sunt atat de frumoase si de unice incat…de ce sa se opreasca aici?

Sexul si masturbarea

Accept aproape orice in pat: sex oral, sex normal, jucarii, masajul tantric, masajul erotic.

Imediat dupa orgasmul lui, mai urmeaza un mic numar cu mine. Asa ca in timp ce el leneveste, istovit de puteri, eu imi adun fortele ramase si ma mai bucur de un ultim orgasm. Asta, pentru ca sunt femeie, pentru ca pot si pentru ca merit sa fiu satisfacuta.

Mi-am invatat propriul corp sa ma slaveasca, sa ma iubeasca si sa ma faca fericita. Asta ar trebui sa faca fiecare femei. Masturbarea este cheia catre placerea suprema.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.