Kudika
26 Decembrie 2011

Unii, dintre noi, chiar daca iubesc, par ca merg intotdeauna cu stangul intr-o relatie. Unii dintre noi, mai mult decat ceilalti, se pot trezi ca au alaturi parteneri dificili sau ca sunt la randul lor dificili.

Sursa: Garbo.ro

Mantra magică a iubirii în 2019 pentru fiecare zodie în parte

Al tau cum este? Afla daca partenerul tau de viata poate fi inclus in vreuna din cele cinci categorii de parteneri dificili semnalate de renumitul psiholog Earl Henslin.

relatii dificileIn iubire si in relatia cu persoana iubita, nu ne purtam intotdeauna in cel mai corect si usor mod cu putinta. Unii, dintre noi, chiar daca iubesc, par ca merg intotdeauna cu stangul intr-o relatie. Unii dintre noi, mai mult decat ceilalti, se pot trezi ca au alaturi parteneri dificili sau ca sunt la randul lor dificili. In cartea ‘This is Your Brain in Love: New Scientific Breakthroughs for a More Passionate and Emotionally Healthy Marriage’, Earl Henslin si Daniel Amen abordeaza tematica relatiilor de cuplu dintr-o perspectiva psihologica si stiintifica, punand accentul asupra legaturii care se stabileste intre spiritualitate si sexualitate. In acelasi timp, reputatul psiholog si specialist in relatii Earl Henslin aduce in discutie cinci personalitati diferite de parteneri, personalitati dificile si instabile. Pentru aceste tipologii de parteneri experimentarea dragostei se realizeaza cu dificultate sau isi pot face partenerul sa se simta inconfortabil.

Iubitul imprastiat

Acesti parteneri au un nivel inalt de energie, insa la polul opus un nivel scazut de atentie. Cu greu pot fi foarte atenti la ceva, exceptand cazul in care sunt complet fascinati de acel ceva. Au un temperament bland, insa lasa lucrurile in ultimul moment si atunci se panicheaza. Haosul le stimuleaza capacitatea de creatie. Nu sunt cei mai buni parteneri de conversatie, iar limbajul lor receptiv poate fi de multe ori non-expresiv. De regula, spune Earl Henslin, aceasta tipologie a partenerilor imprastiati poate fi impartita la randul sau in doua categorii: cea a partenerilor extrem de activi, ce par a fi inepuizabili si prezenti intotdeauna la tot ceea ce se intampla in jurul lor si cea a partenerilor absenti, foarte inteligenti, insa pierduti in lumea si ideile lor. Pentru partenerii practici, punctuali si ordonati, acest tip de parteneri ii poate scoate din sarite prin neglijenta felului lor de a fi.

Granini sarbatoreste 50 de ani cu sute de povesti de iubire
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: