Setari Cookie-uri

Cybersex. Tu ai vrea sa incerci?

Sexul la lumina lumanarii este deja un cliseu. Scenariul sufera mici modificari, insa de fiecare data stii care este finalul. Sexul sub dus este placut, dar presupune multe riscuri. Deci, daca stam sa ne gandim mai bine, pe langa placere sexul ofera si foarte multa bataie de cap.

Sexul la lumina lumanarii este deja un cliseu. Scenariul sufera mici modificari, insa de fiecare data stii care este finalul. Sexul sub dus este placut, dar presupune multe riscuri. Deci, daca stam sa ne gandim mai bine, pe langa placere sexul ofera si foarte multa bataie de cap.


Noua metoda cybersex Trebuie sa ne gandim la contraceptie, de asemenea, nu uita ca bolile cu transmitere sexuala nu sunt doar un mit. Apoi, vesnicele intrebari: Daca m-am ingrasat, o sa observe? Cum se face in pozitia asta, sunt suficient de sexy? Sa facem sex, oare nu este prea devreme?...

Avantaje si dezavantaje

Lista poate continua si tot nu va exista un raspuns multumitor pentru fiecare nedumerire. Asa ca daca ti-ai dori cel putin o data sa uiti de toate aceste griji, incearca o partida de…cybersex. Desi nu reprezinta chiar o noutate, a devenit o practica tot mai comuna atat in randul cuplurilor stabile, cat si in randul celor care au o relatie la distanta sau, mai mult decat atat, nu s-au intalnit niciodata.

Cybersexul ofera un grad mai mare de protectie. Te scuteste de metodele contraceptive, insa iti protejeaza si intimitatea. De ce? E foarte simplu; pentru a-l practica ai nevoie doar de un computer si de un partener care sa fie online. Apoi, fiecare stabileste regulile jocului.

Regulile jocului

Imaginatia bogata reprezinta ingredientul principal care va substitui preludiul si desfasurarea actului sexual propriu-zis. Totul incepe de la o discutie. Chiar daca la inceput poate parea monotona, conversatia va divaga inevitabil intr-o zona a detaliilor picante. Poti sa fii deschisa si directa. Daca in general ai ezitari, de aceasta data uita de ele. Contactul vizual lipseste si exact absenta lui va amplifica gradul de excitare. Partenerii avansati ar putea apela si la o camera web, care cu siguranta le va spori imaginatia si jocul erotic va deveni mai interesant.

Cybersex, metoda de comunicare?

Cu siguranta, te intrebi ce satisfactie poate aduce cybersexul intr-o relatie. Cand unul dintre cei doi este mai retinut si ezita sa vorbeasca despre fanteziile sale, poate scapa de inhibitii initiind o discutie erotica prin intermediul computerului. Astfel, daca ti-e greu sa vorbesti despre preferintele in materie de sex, poti aborda altfel acest subiect. Partenerul tau va sti astfel ce te excita, ce ti-ai dori sa-ti faca si fara indoiala, viata voastra sexuala se va imbunatati considerabil.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.