Setari Cookie-uri

Cele mai cool cadouri pentru aniversarea relatiei

Dar, inainte de toate, trebuie sa te gandesti la un cadou personalizat care sa-i arate cat de mult il iubesti. Uite cateva idei.

1. Un tricou personalizat

Tricourile cu mesaje sunt foarte cool. Dincolo de faptul ca te ajuta sa-i arati cat de important este pentru tine intr-un mod istet si original, acestea sunt si foarte stylish. Cateva idei simpatice sunt „Numarul meu de telefon il are iubita mea”, „Sunt luat” sau „Sunt perfect, dar nu pentru tine”, care te vor ajuta sa-ti tii adversarele la distanta si sa-i arati totodata cat de important este pentru tine. De asemenea, poti face doua tricouri, care sa vina unul in completarea celuilalt. AnTanTe propun „I’m your Juliette” – pentru tine, „I’m your Romeo” – pentru el.

2. O bijuterie cu mesaj insciptionat

Bijuteriile personalizate sunt foarte la moda acum. Poti sa optezi pentru o bratara dintr-un snur cu o aplicatie din argint, pe care sa-i scrii cat de mult il iubesti, sau poti sa mergi pe varianta unui colier, cu initialele voastre inscriptionate.

Inca nu esti multumita? Poti afla mai multe sugestii de cadouri pentru aniversarea voastra, citind in continuare articolul pe Noifetele.ro.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Decembrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.